multumesc!
tocmai datorita interpretarii HG-ului 500/2011 nu m-ai stiu ce e obligatoriu sa se treaca in REVISAL si ce nu.de aceea am precizat ca acel spor este trecut doar in RI al societatii si nu in CIM, dar dupa cum spuneti dvs, este m-ai buna solutia de a-l trece in REVISAL
multumesc
acest spor este prevazut doar in regulamentul intern, sa inteleg ca trebuie sa-l trec si in revisal, dupa intocmirea statului de plata? chiar daca nu este trecut in CIM, doar in regulamentul intern??
va rog sa-mi spuneti cum se trece in revisal si cand, sporul care se acorda personalului care lucreaza in zilele de sambata si duminica, tinand cont ca nu lucreaza aceleasi persoane in fiecare sambata si duminica, astfel intr-o luna intreaga unii pot lucra cate 2 sambete si duminici, altii 3, altii 1.
acest spor este prevazut in regulamentul intern.
As dori sa stiu cu ce data se opereaza in REVISAL o incetare CIM in urma unei decizii de pensionare anticipata datata 12.02.2012, pensionare valabila incepand cu 01.02.2012 dupa cum reiese din decizie, dar primita la firma in data de 24.02.2012.
Deci, care este data corecta cu care inceteaza CIM, avand in vedere ca omul a lucrat si dupa data de 01.02.2012.
Va multumesc