va rog sa-mi spuneti cum se trece in revisal si cand, sporul care se acorda personalului care lucreaza in zilele de sambata si duminica, tinand cont ca nu lucreaza aceleasi persoane in fiecare sambata si duminica, astfel intr-o luna intreaga unii pot lucra cate 2 sambete si duminici, altii 3, altii 1.
acest spor este prevazut in regulamentul intern.
In revisal se trec numai sporurile prevazute in c.i.m. ... termenul de completare in revisal a sporului pentru munca in week-end , potrivit unor adrese emise de catre Inspectia Muncii , se opereaza in termen de 19 zile lucratoare de la data intocmirii statelor de plata ...
acest spor este prevazut doar in regulamentul intern, sa inteleg ca trebuie sa-l trec si in revisal, dupa intocmirea statului de plata? chiar daca nu este trecut in CIM, doar in regulamentul intern??
HG nr.500/2011 privind registrul general de evidenta a salariatilor prevede expres ca in revisal se introduc numai sporurile prevazute in c.i.m. ... pe cale de interpretare, sporurile prevazute in reg.intern nu ar trebui introduse in revisal.
Daca doriti sa-l operati in Revisal , atunci v-am expus solutia prevazuta de o institutie abilitata in a face anumite precizari cu privire la REVISAL.
multumesc!
tocmai datorita interpretarii HG-ului 500/2011 nu m-ai stiu ce e obligatoriu sa se treaca in REVISAL si ce nu.de aceea am precizat ca acel spor este trecut doar in RI al societatii si nu in CIM, dar dupa cum spuneti dvs, este m-ai buna solutia de a-l trece in REVISAL
multumesc
Spor week-end
ela30
Buna seara,
Am o nelamurire;sporul ce se acorda salariatilor care primesc cele 2 zile libere consecutive in timpul saptamanii nu in week-end se trece in ... (vezi toată discuția)