avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare in Revisal spor de week-end
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare in Revisal spor de week-end

Din cate am citit ,inteleg ca ptr un salariat care lucreaza sambata sau duminica primeste un spor de week-end. Daca el lucreaza prin rotatie , 1-2 week-end-uri pe luna , acest spor are caracter permanent? Se transmite in revisal sau este sufficient faptul ca este trecut in CCM si ROI?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:09, 5 Decembrie 2014
Nu scrie nicaieri ca numai sporurile cu caracter permanent se completeaza si se transmit in REVISAL.

HG 500/2011 prevede expres ca numai sporurile care sunt prevazute in c.i.m. se completeaza si se transmit in REVISAL.
Adica sporul de week-end trecut in ccm si netrecut in cim nu este legal?
Sporul trecut in ccm este legal , chiar daca nu este mentionat si in c.i.m.
Si trebuie trecut in Revisal ?
Sunt pareri si pareri.

Alte discuții în legătură

Stat de plata,pontaje,revisal Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,am o problema,nu stiu cum sa trec angajatii care au cim la 4h /zi de Luni pana vineri dar ei lucreaza si sambata si duminica pe ture.Cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Lucrul si sambata anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez in cazul in care in cadrul societatii se lucreaza in fiecare sambata, prin rotatie. Trebuie anuntat la ITM ... (vezi toată discuția)
Sporuri permanente si ocazionale daniela106 daniela106 Buna ziua , Pt.angajatii din alimentatia publica , care lucreaza in ture in week-enduri , in zilele de sarbatori legale si unii din ei si ore suplimentare , ... (vezi toată discuția)