avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Activitate a_e_andronic

Activitate a_e_andronic

Buna dimineata. Am si eu o intrebare. Am ramas fara serviciu si pe perioada in care am cautat sa imi gasesc altceva, am continuat sa-mi platesc /sustin cartea de munca, pentru a avea un minim de asigurare sociala (sanatate, indemnizatia de maternitate...daca va fi cazu, vechime). Din pacate nu mi-am gasit nimic stabil de munca si nici plata procentului pentru cartea de munca (400 ron) nu-l mai pot sustine lunar. Daca voi intra in somaj voi mai beneficia de vreun fel de ajutor pe aceasta perioada? Multumesc
Răspuns la discuția Sediu social
Multumesc de raspuns. E vorba de un apartament de 2 camere decomandate, 1 de aprox. 12 mp si una de 16 mp,demisol de vila. Exista o suprafata minima care trebuie indeplinita? Si nu, nu au asociat comun. Putem infiinta sediile sociale acolo, in aceste conditii? Sunt activitatii care prin natura lor isi exclud "convietuirea" sediilor sociale in acelasi apartament?
Ce se intampla cu sediul social al unui SRL care s-a infiintat in urma agrearii unui contract de comodat pentru un spatiu daca contractul respectivse anuleaza unilateral (vointa proprietarului)?
Discuție Sediu social
Buna zua. Va rog sa-mi spuneti intr-un apartament de 2 camere cate firme pot avea sediul social? Conteaza daca aceste firme au aceiasi (sau diferiti) administratori? Unde pot gasi date despre cate firme pot avea sediu social intr-un anumit spatiu.