avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social

Buna zua. Va rog sa-mi spuneti intr-un apartament de 2 camere cate firme pot avea sediul social? Conteaza daca aceste firme au aceiasi (sau diferiti) administratori? Unde pot gasi date despre cate firme pot avea sediu social intr-un anumit spatiu.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:03, 22 Octombrie 2011
La acelaşi sediu pot funcţiona mai multe firme doar dacă imobilul, prin structura şi suprafaţa utilă, permite funcţionarea lor în încăperi diferite sau în spaţii distinct partajate. Conteaza daca aceste firme au asociat comun !
Gasiti detalii in art. 17 din Legea nr. 31/1990 republicata, asa cum a fost modificata prin OUG 54/2010.
Multumesc de raspuns. E vorba de un apartament de 2 camere decomandate, 1 de aprox. 12 mp si una de 16 mp,demisol de vila. Exista o suprafata minima care trebuie indeplinita? Si nu, nu au asociat comun. Putem infiinta sediile sociale acolo, in aceste conditii? Sunt activitatii care prin natura lor isi exclud "convietuirea" sediilor sociale in acelasi apartament?
In teorie ar trebui sa fie o incapere pentru un sediu, insa in practica....Cel care isi stabileste sediul intr-un apartament unde mai are sediul o firma sau mai multe firme, trebuie sa dea o declaratie in forma autentica prin care declara ca spatiul permite functionarea mai multor sedii de firme la acea adresa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua srl in acelasi apartament?! AlexCost AlexCost Buna ziua, Intr un apartament de doua camere isi are sediul social un Srl. In adresa sediului social este mentionat si \"Camera 1\". Intrebarea este: Mai pot ... (vezi toată discuția)
Sediu social in apartament cu chirias? marfan marfan Buna ziua, Pot muta sediul social al unei firme (SRL) intr-un apartament de 2 camere care are un chirias (declarat la fisc, cu contract pe un an)? Am vazut ... (vezi toată discuția)
Sediul social si administrativ-firma bcmastercompany bcmastercompany Buna ziua, vreau sa imi deschid o firma care are domeniul de activitate comert cu jucarii. Eu locuiesc intr-un apartament inchiriat si as vrea sa imi fac ... (vezi toată discuția)