avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu de firma - Contract de comodat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu de firma - Contract de comodat

Ce se intampla cu sediul social al unui SRL care s-a infiintat in urma agrearii unui contract de comodat pentru un spatiu daca contractul respectivse anuleaza unilateral (vointa proprietarului)?
Rezilierea se depune la Registrul comertului pentru pubicitate altfel nu are nici o relevanta .Firma va fi nevoita sa-si schimbe sediul altfel se va dizolva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezilierea unui contract de comodat incheiat pe o perioada nelimitata Ada2016 Ada2016 Buna ziua , Va rog sa ma ajutati cu o informatie cu privire la rezilierea contractului de comodat . Am administrat in 2011 o firma a carei sediul social a ... (vezi toată discuția)
Contract comodat si sediu social d3ag0s d3ag0s Buna ziua, In vederea deschiderii unui SRL, am gasit o optiune in ceea ce priveste sediul social. Pe parcursul dosarului, am aflat ca la respectivul sediu ... (vezi toată discuția)
Anulare sediu firma apartament - soti divortati kamy_nora kamy_nora Buna ziua, O sotie si-a infiintat o firma si a stabilit sediul acesteia acasa, cu acordul sotului. Dupa o perioada sotii au divortat, iar sotul care nu ... (vezi toată discuția)