Din raspuns, am inteles ca cine e fraier, asa moare. Traiasca "desteptii' si oamenii fara caracter!=D>
Va multumesc!
Totul e foarte clar.
Gabrielle Monique a scris:
La cine faceti referire aici:
Daca dupa moartea lui, se trezeste ca ea-cine-o fi-are pretentie la bunurile lasate de fostul sot si actualul concubin?!
:O
Eu nu inteleg nimic...despre care "ea-cine o fi"..este vorba aici? Fosta sotie, actuala concubina? Inseamna ca Dvs. aveti alta calitate in toata aceasta poveste.:sorry:
"fosta sotie e cea la care s-a intors, dar este, in acelasi timp, concubina, din moment ce convietuiesc impreuna si nu s-au recasatorit.
Prin avocat, s-au facut demersuri, dar, de la primaria unde este inregistrata nasterea respectivei persoane, i s-a comunicat ca nu apare nimic specificat in inscrisuri.
Nu trebuia sa fie mentionata macar fosta sotie?
Cred ca trebuie sa se mearga la fata locului, pentru documentare.
Pentru ca, acum 12 ani, sotul a revenit la fosta sotie.
Daca dupa moartea lui, se trezeste ca ea-cine-o fi-are pretentie la bunurile lasate de fostul sot si actualul concubin?!
Persoana in cauza e fostul sot si convietuiesc impreuna.
Buna ziua!
Poate cineva sa-mi spuna ce modalitate exista sa afli daca fostul/fosta sot s-a recasatorit in taina cu iubita sa?
Va multumesc!
E vorba de fosti soti care au divortat, fara sa locuiasca niciun minut separat. Au cumparat un apartament de serviciu ce era pe numele fostei sotii, obtinut prin sentinta judecatoreasca, dar juristul firmei-cum era si normal-a fost de acord sa fie trecuta doar persoana ce a initiat si castigat procesul. Toate cheltuielile de judecata, inclusiv cele notariale, au fost suportate de fostul sot.
Mentionez ca cumparatoarea actuala si-a exprimat dorinta de a-l trece pe contract si pe concubinul ei-fost sot-, cel putin la data incheierii contractului.
Urmeaza sa vedem daca si dupa termenul de 9 zile, necesare pentru intabulare, va mai fi de acord.
Buna ziua!
In caz de divort, fara partaj intre fostii soti, care au doi fii majori,ce drepturi are fostul sau fosta din bunurile dobandite impreuna in timpul mariajului dupa decesul unuia dintre parti?
Va multumesc!
Buna ziua!
Am cumparat un apartament si vreau sa trec si pe alta persoana pe contract, dupa intabulare.. Ce optiuni am, ca sa fie corect pentru ambii?