avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fostul sot/sotie recasatorit/
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fostul sot/sotie recasatorit/

Buna ziua!
Poate cineva sa-mi spuna ce modalitate exista sa afli daca fostul/fosta sot s-a recasatorit in taina cu iubita sa?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:48, 1 August 2011
Cu ce va ajuta sa aflati acest fapt? Mai are vreo importanta? Dupa divort fiecare are dreptul sa aleaga daca doreste sa fie liber sau nu.
Chiar asa: la ce va ajuta???

Daca aveti motive temeinice, va puteti interesa la consiliul local/primaria unde a fost inregistrata nasterea respectivei persoane.

ATENTIE: acestia nu vor comunica relatii decat daca cererea ce o veti depune va fi motivata temeinic.
Pentru ca, acum 12 ani, sotul a revenit la fosta sotie.
Daca dupa moartea lui, se trezeste ca ea-cine-o fi-are pretentie la bunurile lasate de fostul sot si actualul concubin?!
Prin avocat, s-au facut demersuri, dar, de la primaria unde este inregistrata nasterea respectivei persoane, i s-a comunicat ca nu apare nimic specificat in inscrisuri.
Nu trebuia sa fie mentionata macar fosta sotie?
Cred ca trebuie sa se mearga la fata locului, pentru documentare.
daca tot traieste cu el in casa, nu e mai usor sa-l intrebe ?
oricum, bunurile concubinului vor fi mostenite de mostenitorii lui... copii.. sotie ( daca apare), frati , parinti.., nu de concubina.
Ultima modificare: Duminică, 31 Iulie 2011
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

O situație complicată - mamă însărcinată cu alt bărbat decât soțul Crissa94 Crissa94 Buna seara! Povestea mea poate parea ciudata, dar mergand pe zicala \"Omul bun e luat de prost.\", incerc si aici. Dupa o relatie de concubinaj, de ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui copilului janapopescu janapopescu Buna ziua. In urma divortului am ramas cu numele sotului din diferite motive. Ulterior am dat nastere unei fetite pe care am inregistrat-o cu numele meu ... (vezi toată discuția)
Partajul succesoral între fiul decedatului, mamà bunà divortatà de decedat si sorà vitregà dupà mamà ... MIHAILSANDULESCU MIHAILSANDULESCU Bunà ziua la toatà lumea, Tatàl unui prieten de-al meu a decedat. Din prima sa càsàtorie a fost nàscut prietenul meu iar ulterior pàrinti sài s-au ... (vezi toată discuția)