avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fostul sot/sotie recasatorit/
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fostul sot/sotie recasatorit/

Buna ziua!
Poate cineva sa-mi spuna ce modalitate exista sa afli daca fostul/fosta sot s-a recasatorit in taina cu iubita sa?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:48, 1 August 2011
La cine faceti referire aici:
Daca dupa moartea lui, se trezeste ca ea-cine-o fi-are pretentie la bunurile lasate de fostul sot si actualul concubin?!
:O

Eu nu inteleg nimic...despre care "ea-cine o fi"..este vorba aici? Fosta sotie, actuala concubina? Inseamna ca Dvs. aveti alta calitate in toata aceasta poveste.:sorry:

Gabrielle Monique a scris:

La cine faceti referire aici:
Daca dupa moartea lui, se trezeste ca ea-cine-o fi-are pretentie la bunurile lasate de fostul sot si actualul concubin?!
:O

Eu nu inteleg nimic...despre care "ea-cine o fi"..este vorba aici? Fosta sotie, actuala concubina? Inseamna ca Dvs. aveti alta calitate in toata aceasta poveste.:sorry:
"fosta sotie e cea la care s-a intors, dar este, in acelasi timp, concubina, din moment ce convietuiesc impreuna si nu s-au recasatorit.

Si Dvs. ce vreti sa aflati daca domnul s-a recasatorit cu fosta sotie, actuala concubina?

@gi_jane2...sotia si concubina sunt una si aceeasi. Eu de ce crezi ca am intrebat .
eu am inteles ca avem o concubina ( candva sotie a actualului concubin) si risc ca acest concubin sa fie actual casatorit cu altcineva, desi e impreuna cu concubina sa de 12 ani.
daca omul nu zice clar care e treaba si ce vrea sa afle... dam in bobi degeaba

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O situație complicată - mamă însărcinată cu alt bărbat decât soțul Crissa94 Crissa94 Buna seara! Povestea mea poate parea ciudata, dar mergand pe zicala \"Omul bun e luat de prost.\", incerc si aici. Dupa o relatie de concubinaj, de ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui copilului janapopescu janapopescu Buna ziua. In urma divortului am ramas cu numele sotului din diferite motive. Ulterior am dat nastere unei fetite pe care am inregistrat-o cu numele meu ... (vezi toată discuția)
Partajul succesoral între fiul decedatului, mamà bunà divortatà de decedat si sorà vitregà dupà mamà ... MIHAILSANDULESCU MIHAILSANDULESCU Bunà ziua la toatà lumea, Tatàl unui prieten de-al meu a decedat. Din prima sa càsàtorie a fost nàscut prietenul meu iar ulterior pàrinti sài s-au ... (vezi toată discuția)