In conditiile in care unitatea acorda bonuri de masa , este posibil ca angajatorul sa acorde bonuri numai pentru oparte din personal si pentru personalul TESA nu ?
La fel si pentru indexarea salariala ?. S-au indexat salariile cu 5% pentru personalul muncitor , mai putin TESA., astfel ca salatiile personalului TESA este cel mai mic din unitate
Buna ziua, sunt student si am si eu de lamurit o problema
Sunt angajat sezonier pe litoral.Lucrez din luna mai dar contract de munca mi-au facut cu 15 iunie 2011.
Nu am fost renumerat pentru luna mai iar cand am vrut sa plec mi-au zis ca trebuie sa respect preavizul de 20 de zile.
Nici banii nu mii da si nici nu ma lasa sa plec. Ba mai mult cand le-am zis ca vreau sa plec am fost agresat atat fizic cat si verbal. Ce pot face legal ?
BUNA ZIUA.
Sunt student si m-am angajat pe litoral de sezon.
Am vrut sa plec ( datorita neplatii drepturilor banesti si a lipsei contractului de munca ) si am fost agresat atat fizic cat si verbal. ( Patronul a aruncat cu scaunul in mine )
Asi avea si eu cateva intrebari legate de aceste aspecte
1. Ce se intampla daca la agresiunea fizica , raspund si eu tot cu agresiune fizica ?
2. Cum rezolv acest aspect , legal
3. Cum imi pot lua drepturile salariale pentru perioada lucrata si pentru care nu am avut contract ?
4. Fiind angajat pe perioada determinata sunt obligat sa respect preavizul de 20 zile ?
Daca respect preavizul , trece vara , nu mai reusesc sa ma angajez nicaieri,
Daca raman la ei risc sa fac "munca patriotica" ca asa e in Romania