avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bonuri de masa
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bonuri de masa

In conditiile in care unitatea acorda bonuri de masa , este posibil ca angajatorul sa acorde bonuri numai pentru oparte din personal si pentru personalul TESA nu ?
La fel si pentru indexarea salariala ?. S-au indexat salariile cu 5% pentru personalul muncitor , mai putin TESA., astfel ca salatiile personalului TESA este cel mai mic din unitate

Alte discuții în legătură

Zi platita pt casatorie salariat nicoleta-luiza nicoleta-luiza Am o mica problema: la noi la firma s-au indexat salariile la toata lumea cu 01.05.2009, iar la unii muncitori li s-a schimbat si categoria (au mai primit ceva ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa talmacel talmacel Buna ziua, Lucrez la o gradinita de stat, care a apartinut de Spitalul Clinic de Copii Brasov pana in iunie 2009. Din iulie 2009 am fost transferata cu ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa diana_1111 diana_1111 Buna ziua, As dori sa stiu daca este legal ca angajatorul sa ofere bonuri de masa unor angajati iar altora nu. Si asta in conditiile in care toti angajatii ... (vezi toată discuția)