avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bonuri de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bonuri de masa

Buna ziua,

Lucrez la o gradinita de stat, care a apartinut de Spitalul Clinic de Copii Brasov pana in iunie 2009. Din iulie 2009 am fost transferata cu cartea de munca la Primarie. In acest moment sunt platita de catre primarie. Cat timp am apartinut de spital nu am primit bonuri de masa desi pana si personalul tesa primea. As vrea sa stiu daca aveam dreptul la aceste bonuri si daca aveam ce solutie ar fi ca sa le pot revedinca acum.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 12:40, 22 Decembrie 2009
Daca ati lucrat la o gradinita de stat care "a apartinut de Spitalul Clinic de Copii Brasov", pe ce pos erati angajata? Poate functia pe care ati detinut-o acolo nu era prinsa in schema de organizare si functionare a acelei unitati spitalicesti si atunci, ipotetic vorbind, nu puteati beneficia de acele tichete de masa. In principiu aveati dreptul, dar legile in Romania sunt interpretabile.
Din pacate, primariile nu acorda bonuri de masa
Buna ziua,

Postul pe care eram angajata era asistenta medicala pediatra principala.
Personalul incadrat in spital a beneficiat de tichete de masa, s-au acordat? Daca da, atunci este o problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurne salariale cristina_branzan cristina_branzan buna ziua ! sunt angajata ca asistenta medicala de 6 ani la o gradinita. acum 3 ani apartineam de spitale dar de 3 ani apartinem de primarii. cind primaria ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna cadre didactice ALEX MARIA ALEX MARIA Va rog frumos, daca stie cineva care este varianta corecta. Sunt cadru didactic la Universitatea de Medicina si Farmacie si am primit integrare clinica, adica ... (vezi toată discuția)
Plata amenzi de 2 ori Bossde_Boss Bossde_Boss Buna Ziua!.. Am fost la primarie sa platesc impozitul si functionarul de acolo mi-a spus ca mai am de plata doua amenzi de circulatie , bineinteles ca ... (vezi toată discuția)