avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... diurne salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

diurne salariale

buna ziua !
sunt angajata ca asistenta medicala de 6 ani la o gradinita.
acum 3 ani apartineam de spitale dar de 3 ani apartinem de primarii.
cind primaria ne-a preluat,au spus ca ne preia cu toate drepturile mai putin tichetele de masa pt ca la ei nu sunt prevazute aceste tichete,ei aveau indemnizatie de hrana.
nu ne-au dat si noua acea indemnizatie,spunind ca noi nu suntem in contractul colectiv de munca al lor, care a expirat pe 4 aprilie 2012.deci din 2009 de cind ne-au preluat nu ne-audat decit salariul...fara tichete,fara indemnizatia de hrana,fara prime.
cind a expirat contractul lor,ne-au introdus si pe noi(adica 6 fete) in acel contract colectiv de munca ,dar acum ne-au zis ca noi nu putem beneficia decit de prime daca vor fi ,iar de acea indemnizatie nu putem beneficia pt ca in 2009 s-a dat o lege prin care se spune ca nu se va mari nici un salariu.deci ,nu vom lua decit primele daca vor fi (si nu vor fi),iar indemnizatia de hrana, nu. sunt foarte revoltata pt ca am dat in judecata,eu am pierdut,iar colega mea care practic este cu mine in acelasi cabinet,aceeasi incinta,a cistigat indemnizatia pe anul 2009:O. ce putem face pt ca si noi sa beneficiem de acea indemnizatie avind in vedere ca suntem in acelasi contract colectiv de munca cu cei de la primarie?:(

Alte discuții în legătură

Contract clectiv de munca madalinavaleria madalinavaleria Buna ziua, In legatura cu acest subiect despre care sunt interesata!! Intrebarea mea este urmatoarea. Am inteles ca negocierea contractului este ... (vezi toată discuția)
Apa, apa de ploaie aneta_sobo aneta_sobo 1. De ce furnizorii de apa sunt societati comerciale S.A ? Pun aceasta intrebare din urmatoarele motive: - apa o primim de la Bunul D-zeu, ... (vezi toată discuția)
Inselaciune si abuz cata272 cata272 Va rog a-mi da un sfat in aceasta problema si ma scuzati ca v-am scris toata povestea mea dar am incercat sa ma intelegeti cit mai bine: In octombrie 2007 am ... (vezi toată discuția)