avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract clectiv de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract clectiv de munca

Buna ziua,

In legatura cu acest subiect despre care sunt interesata!! Intrebarea mea este urmatoarea. Am inteles ca negocierea contractului este obligatorie, insa pe langa regulamentul de ordine interioara, CCM este obligatoriu intr o firma cu peste 35 de angajati?
Multumesc frumos!!

Cel mai recent răspuns: cristina_branzan , utilizator 08:58, 31 Mai 2012
Nu este obligatorie incheierea ccm la nivel de unitate , in conditiile in care angajatorul are peste 21 de salariati ...
Multumesc frumos!
buna ziua! imi puteti spune va rog , daca acum 1 luna am fost introdusa in CCM al primariei eu nu beneficiez de aceleasi drepturi ca cei care lucreaza de un timp mai indelungat? adica de indemnizatia de hrana? mi-au zis ca nu imi pot da aceasta indemnizatie pt ca ar insemna sa imi creasca salariul iar ei incalca acea lege din 2009.:slap:
In CCM nu aveti cum sa fiti introdusa, ci doar sa va fie aplicabil prevederile acestui ccm .. acesta este incident de la data iangajrii dvs in cadrul primariei respective ...
ccm al lor a fost semnat pt 5 ani si acum pe 4 aprilie a expirat reusind sa-l prelungeasca pe inca 2 ani,m-au introdus si pe mine. pina atunci eu am avut contract individual de munca.
acum ei imi spun sa dau in judecata pt a putea beneficia de acea indemnizatie,in schimb imi vor da primele toate ,bineinteles daca va fi vreuna...

Alte discuții în legătură

Contract colectiv gabi1 gabi1 Buna ziua In cazul inchiderii activitatii unui SRL cu 100 angajati se aplica contractul colectiv la nivel de societate sau este obligatorie aplicarea ... (vezi toată discuția)
Diurne salariale cristina_branzan cristina_branzan buna ziua ! sunt angajata ca asistenta medicala de 6 ani la o gradinita. acum 3 ani apartineam de spitale dar de 3 ani apartinem de primarii. cind primaria ... (vezi toată discuția)
Ccm la nivel de ramura simona.elisa simona.elisa Buna ziua, Firma la care lucrez nu are CCM la nivel de unitate, iar ca si cod CAEN - 1051- fabricarea produselor lactate si a branzaturilor, deci dupa ... (vezi toată discuția)