Buna Ziua!..
Am fost la primarie sa platesc impozitul si functionarul de acolo mi-a spus ca mai am de plata doua amenzi de circulatie , bineinteles ca amenzile sunt platite pt. ca am chitantele acasa si am dus si la primarie copii xerox cred ca si de doua ori.
In 2010 am mai avut o amenda de plata in valoare de 360,00 lei , functionarul respectiv (ca tot el era si atunci) a incasat suma de mai sus mentionata dar in loc sa incaseze pt. amenda respectiva a trecut pe chitanta diferenta care o aveam eu de plata (cu toate ca eu i-am spus ca am chitantele acasa cu dovada platii) si ce a rama pana la 360,00 lei din amenda respectiva.
Am 3 rubrici pe chitanta din care la nr 3 este seria la procesul verbal pt care m-am dus sa platesc ceva pana in 200,00 lei .
El i-mi spune personal ca am platit poate de doua ori chitantele respective.
Ce e de facut?
Asta e mai mult incompetenta
Daca sustineti ca detineti documentele originale cu care ati achitat amenzile,pentru solutionare luati de acasa chitanta originala si lamuriti la primarie situatia
Situatia din anul 2010 ,in parte vi se datoreaza ,deoarce dvs erati prezent la momentul incheierii chitantei,respectiv puteati sa lamuriti situatia la momentul emiterii documentului,inclusiv aveati posibilitatea anularii chitantei