avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Eliberare documente primarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Eliberare documente primarie

Am facut o cerere catre primarie prin care am solicitat eliberarea unei copii dupa registrul agricol a doua zi am fost sa ridic documentele iar functionarul mi.a zis ca nu merge xeroxul sa mergem in oras impreuna cu el sa facem copii xerox pe care le.am platit eu.apoi mi.a spus ca sa mergem din nou la primarie sa scrie comform cu originalul si sa puna stampila.Odata ajunsi la primarie m.au pus sa platesc o taxa de 32 de lei pe care mi s.a eliberat o chitanta in care este scris taxa xerox .Nu mi se pare legal ca eu sa merg sa platesc copile xerox de 2 ori in conditiile in care ei nu le.au facut in primarie ?Este legal asa ceva?
Cel mai recent răspuns: ion aurel , utilizator 21:18, 7 Ianuarie 2018
Binenteles ca nu e legal insa totusi ati rezolvat problema, adica ati obtinut copiile, altii cheltuiesc mult mai mult in relatia cu autoritatile locale (si eu sunt patit) dar fara a rezova problema.
Aveati posibilitatea de a refuza sa mergeti in oras si sa asteptati repararea copiatorului. Poate functionarul are o intelegere cu tipul din oras sa-i aduca clienti si impart cumva castigurile, sau poate xeroxul din primaria chiar era defect si functionarul a vrut sa va ajute si nu avea posibilitatea sa dea copii certificate fara incasarea taxei. Puteti face o sesizare la primarie impotriva functionarului respectiv, eventual sa solicitati returnarea sumei.
Recomandarea mea este sa lasati balta chestiunea, pentru linistea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se plateste o taxa de eliberare ? pentru copii dupa actele din dosarul de mostenire ? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Este vorba despre un Dosar civil de mostenire. Tatal meu vrea niste inscrisuri din Dosarul care se afla ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie ...acte reangajare alina_3 alina_3 Buna seara ! Va rog sa ma indrumati sa.mi rezolv situatia pentru a beneficia de stimulent si pentru a rezolva cu actele necesare angajarii ! Din somaj am ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca Irina Balcangiu Irina Balcangiu In urma cu aproape un an am angajat un avocat sa ma reprezinte in instanta. L.am platit, apoi l.am lasat sa faca ce stie. Greseala mea ca nu m.am mai interesat ... (vezi toată discuția)