avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie ...acte reangajare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie ...acte reangajare

Buna seara ! Va rog sa ma indrumati sa.mi rezolv situatia pentru a beneficia de stimulent si pentru a rezolva cu actele necesare angajarii !
Din somaj am intrat in concediu maternal si concediu ingrijire copil...mentionez ca bebele are acum 1 an si 4 luni...incepand cu data de maine 26.04.2016 am semnat un contract pe perioada nedeterminata insa mi s.au dat niste formulare de la locul de munca sa fie completate de doamnele de la somaj...formulare privind incadrarea in munca si valabilitatea postului...ajunsa la somaj functionarul de acolo imi spune sa merg cu noul contract sa intrerup concediu crestere copil sivsa mi se dea o adeverinta ....am fost la ghiseul respectiv ...s.a uitat ciudat la mine si mi.a spus sa revin maine ca poate este gata ...intreband de stimulentul de insertie mi s.a spus sa ma duc la primarie sa solicit.. acum intrebarea mea este ce acte trebuie sa iau si de la ce ghiseu ce acte trebuie sa solicit si referitor la stimulent ce trebuie sa pun in dosar si unde sa ma adresez...va rog indrumati.ma cu pasii pe care ii am de urmat ca sa nu ma mai plimb de la un ghiseu la altul !

O seara buna si multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:10, 26 Aprilie 2016
Mergeti la Primaria in raza careia aveti domiciliul cu o copie de pe c.i.m. si veti depune o cerere de acordare a stmulentului de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara ,intampin următoarea problema :sunt in concediu creștere ... Apostu Ana-maria Apostu Ana-maria Buna seara ,intampin următoarea problema :sunt in concediu creștere copil ,am incercat sa merg din nou la serviciu ,am mers doar două zile dar bebe plânge ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie florinape florinape buna seara as dori sa.mi spuneti daca se poate eu am fost reprimita in campul muncii inainte ca fetita mea sa implineasca varsta de un an de zile am optat ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie/concediu medical Nico1989 Nico1989 Buna ziua.Sunt in concediu de risc maternal(am 26 de saptamani) de la 1 februarie 2018 si beneficiez de stimulent de insertie pt bebe 1(bebe are de fapt 2 ani ... (vezi toată discuția)