avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Activitate monicastafie

Activitate monicastafie

Buna ziua am si eu urmatoarea intrebare :
daca art. 38 din Legea insolventei spune ca operatorii de utilitati nu au dreptul sa intrerupa nici macar temporar furnizarea serviciilor , în perioada de observaţie şi în perioada de reorganizare , sa inteleg ca in momentul deschiderii procedurii falimentului se poate intrerupe serviciul de catre operator catre debitor?

Va multumesc
Răspuns la discuția bataie de joc
nu , deoarece oficial au inghetat angajarile
de abia acum au posturi vacante ...respectiv postul care mi se ofera
Adresa prin care ma anunta ca s-a creat un post a fost trimisa vineri 24.02.2012, deci dupa 2 ani si postul este vacant incepand cu 01.03.2012
Discuție bataie de joc
buna ziua,

in urma cu doi ani (2010) am dat concurs pentru un post.
In urma caoncursului am fost decalrata admisa insa NU PE POSTUL SCOS LA CONCURS
am primit si o adresa din partea societatii (de stat) prin care am fost anuntata ca am castigat concursuul si ca ma vor angaja FARA CONCURS pentru uramtorul post vacant.

Vineri (24.02.2012) am primit o adresa prin care am fost instiintata ca s-a infiintat un post cu jumatate de norma pe 6 luni la vreo 300 Km distanta si ma invita sa il ocup , iar dac refuz nu mai am posibilitatea de a fi angajata fara concurs.

Mie mi se pare bataie de joc ....si eu nu am candidat pe post la orice filiala a lor ci doar in localitatea de unde sunt.

Ma poate ajuta cineva?
Multumes
stie cineva care este traducerea termenului de self-billing?

Multumesc
Cum se demonstreaza ( sau cum se calculeaza) , sau dupa care criterii , autoritatea poate califica o oferta ca incadrandu-se la art. 36, alin.2 lit.c" oferta contine in cadrul propunerii financiare preturi care nu sunt rezultatul liberei concurente si care nu pot fi justificate."
mentionez ca exista un singur ofertant
bugetul este stabilit intre doua valori -minim si maxim ( deci nu este un buget fix)???
Va multumesc
multumesc mult
buna ziua,
are cineva un acord de subcontractare in limba engleza???!
multumesc
multumesc pentru raspuns
Si noi am asteptat orice fel de informare din partea AC , insa nu a venit nimic.
Răspuns la discuția lcitatie electronica
multumesc pentru raspuns,
insa articolul respectiv se refera doar la dreptul autoritatii contractante de a organiza ca etapa finala in cadrul unei licitatii publice -licitatia electronica.
Problema mea este - termenul pana la care trebuie sa fii inregsitrat in SEAP in aceasta situatie.
Deoarece dupa prima etapa- de evalaure a ofertelor se poate foarte usor sa mu te califici ( in calitate de ofertant) deci nu este obligatoriu in acel moment sa fii inregistrat in sitem., chiar daca ai luat la cunostinta de faptul organizarii unei etape finale - prin licitaite electronica prin citirea anuntului .
am facut o adresa catre autoritatea contractanta prin care o intrebam daca putem participa cu certificatul nostru digiltal la procedura licitatiei electronice sau trebuie neaparat sa se foloseasca certificatul liderului de asociere ( evident alta societate)
Nu ni s-a raspuns la adresa
contactati telefonic ( dupa atribuire ) ne-au spus ca nu aveau voie sa ne raspunda , ca astfel de comunicari intre autoritate si participant sunt interzise !?