avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice HG 925, art. 36 alin 2 lit.c
Discuție deschisă în Achiziţii publice

HG 925, art. 36 alin 2 lit.c

Cum se demonstreaza ( sau cum se calculeaza) , sau dupa care criterii , autoritatea poate califica o oferta ca incadrandu-se la art. 36, alin.2 lit.c" oferta contine in cadrul propunerii financiare preturi care nu sunt rezultatul liberei concurente si care nu pot fi justificate."
mentionez ca exista un singur ofertant
bugetul este stabilit intre doua valori -minim si maxim ( deci nu este un buget fix)???
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 12:01, 10 Februarie 2012
Se calculeaza in conditiile art.36^1, si se demonstreaza in conditiile art.36^1, alin.3. Ofertantul trebuie sa justifice preturile ofertate. Ex: pretul redus al unui material se poate dovedi cu situatia de pe stoc (il are de 10 ani) sau oferta unui furnizor. Daca ofertantul nu da aceste explicatii se incadreaza la art. invocat de dvs. sau 36, alin.1, lit.f), dupa caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oferta pret licitatie electronica Jurist TM Jurist TM Am participat acum ceva timp la o licitatie pt. servicii cu faza finala de licitatie electronica. Ni s-a cerut, ca anexa la oferta financiara, un centralizator ... (vezi toată discuția)
Pret neobisnuit de scazut dddimitriu dddimitriu Am castigat o licitatie - criteriul: pretul cel mai scazut - la diferenta de 43 lei (patruzecisitrei!!) fata de o alta firma. AC imi solicita raspuns si ... (vezi toată discuția)
Numar minim particpanti licitatie anjinsan anjinsan Buna Ziua, As dori sa va descriu urmatoarea situatie: La o licitatie publica deschisa pentru achizitionarea unui produs se prezinta trei ofertanti. Doi ... (vezi toată discuția)