Buna ziua! sunt angajat la clinica sante galati, in functia de asistent medical si doresc sa nu mai profesez in cadrul acestei firme..drept pentru care as dori sa depun o demisie fara sa patesc nimic din partea angajatorului..ce trebuie sa scrie in demisia mea? sau trebuie sa raman in preaviz?as vrea sa plec fara sa mai stau in preaviz.Astept un raspuns din partea dumneavoastra URGENT!
VA MULTUMESC!
Am fost anuntat sa platesc penalitatile, dar din cauza problemlor financiare pe care le-am avut fiind somer ..atat eu cat si fiul meu..iar sotia casnica..va dati seama ca nu am putut face aceasta plata.Sa inteleg din raspunsul dumneavoastra ca doar, daca pot demonstra ca am un venit de sub 1000 ron pot sa beneficiez de anularea penalitatilor?
Cred ca toata lumea a auzit de legea 175/16.07.2010 ..ei bine si eu doresc sa pot beneficia de aceasta lege dar ma lovesc de foarte multe bariere din partea conducerii asociatiei...mi se invoca diferite motive ...cum ar fi : faptul k legea este neaplicabila.Eu am avut 4300 de ron datorii catre intretinere si penalitati 2700 de ron ..de curand am platit suma restanta la intretinere dar mi se cere sa platesc si penalitatile deoarece nu sunt scutit absolut deloc prin nici o lege.Mai vreau sa precizez faptul k in cursul anului 2010 eu am avut venit familial (3 persoane) 1400 lei drept pentru care ma pot incadra si in situatia venitului sub 1000 de lei pe membru de familie. As dori daca ma poate ajuta cineva cu o sugestie ,un sfat, orice ma poate duce la eliminarea acestor penalitati.Ce acte mi-ar trebui pentru a beneficia de aceasta lege(referire la dosarul cu venitul sub 1000 de lei) VA MULTUMESC!