Imi place foarte mult ca sunt oameni care ajuta pe acest site. As avea o sugestie totusi, legata de solutia tehnica. Nu stiu daca forumul este construit pe o solutie comerciala sau open source ori e custom insa forumul mi se pare greu de utilizat/ neintuitiv. Cred ca se poate mai bine pe partea de "user friendliness" .
Sunt angajat si in paralel am PFA axat pe servicii informatice. Va rog sa mi spuneti daca e mai avantajos sa trec pe SRL. Din ce m-am informat eu, as plati 3% din venit atata vreme cat ma incadrez in conditiile pentru microintreprinderi. Intrebarea este cum imi scot banii din firma. Mai e vreo taxa care trebuie platita ? Mai trebuie sa platesc CAS, CASS sau alte taxe , avand in vedere ca sunt angajat ?
Sotia mea tocmai termina concediul de 2 ani si urma sa se intoarca la munca insa a fost informata ca nu mai au nevoie de inca un om si ca o vor trimite in somaj. Stiam ca in vechiul cod al muncii era specificat ca pe o perioada de 6 luni dupa intoarcerea din concediul de ingrijire a copilului nu poate fi concediata insa in noul cod nu am gasit aceasta prevedere. Nu se mai aplica? In alta ordine de idei, in acesti 2 ani, in biroul respectiv au mai fost angajate 2 persoane. Daca firma desfiinteaza postul sotiei mele, poate sa-i dea in judecata cu sanse de castig ?