avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Forum
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Forum

Salut,

Imi place foarte mult ca sunt oameni care ajuta pe acest site. As avea o sugestie totusi, legata de solutia tehnica. Nu stiu daca forumul este construit pe o solutie comerciala sau open source ori e custom insa forumul mi se pare greu de utilizat/ neintuitiv. Cred ca se poate mai bine pe partea de "user friendliness" .

Multe succese!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:39, 17 Ianuarie 2014
Ne-ar fi de folos niste observatii concrete.

Poate inca nu ati ''descoperit'' cum va puteti folosi de forum. In cele 5-6 zile de cand il accesati constant cred eu ca nu ati avut timp sa il puricati prea bine :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept la root masayoshi masayoshi \"root\" este numele de utilizator sau contul care are acces la toate comenzile si fisierele dintr-un sistem de operare de tip Unix. Unele dispozitive ... (vezi toată discuția)
Web scraping site de banking? fuzzydoe fuzzydoe Am creat un mic progrămel pentru uz personal care face web scraping de pe site-ul unei bănci din România. Ce înseamnă asta, mai exact: este o ... (vezi toată discuția)
Confidentialitatea informatiilor de pe site tracasat tracasat O intrebare importanta: Este garantata anonimitatea utilizatorilor pe acest site? Adica, intrebarile puse pe acest site sunt echivalentul unei ... (vezi toată discuția)