avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1241 soluții astăzi
Forum Activitate tm67oni

Activitate tm67oni

Bună ziua.
Precizez că am depus DU și îmi apare în "situația obligațiilor fiscale" impozit pe anul 2024, cu termen de plată 26.05.2025.
Să depun cumva o DU rectificativă privind capitolul II în care să șterg acest venit?
Mulțumesc anticipat.

tm67oni a scris:

Bună ziua. Am venit din închirierea unui imobil unei persoane juridice. Cum procedez la completarea declarației unice pentru anul 2024? Mulțumesc anticipat.

Bună ziua. Am venit din închirierea unui imobil unei persoane juridice. Cum procedez la completarea declarației unice pentru anul 2024? Mulțumesc anticipat.
Răspuns la discuția Contributii la CNAS !!!
Ok, multumesc frumos.
Răspuns la discuția Contributii la CNAS !!!
Multumesc pentru promptitudine.
Dupa cum vad in raspunsul d-voastra "trandafir2" contributia nu este un procentaj fix din venitul net, sau din chiria incasata?
Buna ziua.
Am inteles ca cetatenii straini ( sau cu dubla cetatenie, stabiliti in strainatate ) trebuie sa plateasca contributii cas ( sau cass, nici nu stiu ce e corect ) pentru veniturile realizate din inchirierea imobilului proprietate privata in Romania.
Daca e corect imi puteti da un exemplu de calcul al acestei contibutii?
Va multumesc anticipat.
Multumesc pentru raspuns trutanmarian. Bineinteles ca ambele parti trebuie sa fie de acord cu perioada si preavizul trecut in contract. Nu am fost sigur daca este o deosebire / sau care este deosebirea intre o perioada determinara de un an ( 01.01.2014 - 31.12.2014, de exemplu ), 5 ani cum spuneti ( 01.01.2014 - 31.12.2019, de exemplu ) sau perioada nedeterminata ( incepand cu 01.01.2014, de exemplu ). Multumesc anticipat
Buna ziua.
Agentul fiscal imi cere in fiecare an un act aditional la un contract de inchirere precum ca acest contract isi prelungeste valabilitatea pe inca un an. Cum pot evita acest lucru? Pot scrie in contract ceva asemanator cu: Prezentul contract se incheie pe o perioada nedeterminata, din data de......... Rezilierea contractului se face prin acordul ambelor parti cu un preaviz de 30 zile calendaristice.
Va multumesc anticipat.
Este ca in cazul F1, F2 si F3
Nu stiu daca e relevant. Fiul mare a ramas in viata, ceilalti doi copii ( decedati ) au la rindul lor cite un fiu, nepotii de care am vorbit.
multumesc pentru rapiditatea cu care ati raspuns :)