avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia unica la inchirierea unei persoane juridice
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia unica la inchirierea unei persoane juridice

Trebuie depusa Declaratia unica in 2025 pentru 2024 daca am inchiriat bunul imobil unei firme care la randul ei plateste lunar impozitul pe venitul realizat, adica pe chiria platita?
Ultima modificare: Vineri, 17 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: tm67oni , utilizator 13:52, 18 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu.
Mulțumesc pentru răspunsul promt.

Am depus in anul 2019 Declarația 603 (Declarație pe proprie răspundere pentru exceptarea de la plata contribuției de asigurări sociale de sănătate) deoarece locuiesc si sunt asigurat in străinătate.

Întrebarea mea: mai este vreun motiv pentru a depune declarația unică, acum când chiriașul, persoana juridică, plătește impozitul pe venit? Am "studiat" dclUnica_2025-v1.0.0_06012025 si mi se pare ca nu mă încadrez la nici o rubrica.

Mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Ianuarie 2025
tm67oni, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia unica la inchirierea unei persoane juridice tm67oni tm67oni Declaratia unica la inchirierea unei persoane juridice. Am depus in anul 2019 Declarația 603 (Declarație pe proprie răspundere pentru exceptarea de la ... (vezi toată discuția)
Am un imobil închiriat unei persoane juridice. Lucian 1987 Lucian 1987 Bună seara, Am un imobil închiriat unei persoane juridice. Conform noilor modificări fiscale ( ordonanta 115/2023 -ordonanța \"trenulet\"), impozitul ... (vezi toată discuția)
Bună seara, as dori câteva clarificări legate de declarația ... marcus& marcus& Bună seara, as dori câteva clarificări legate de Declarația Unică rectificativă 2024; 1.care este termenul limită ? 2.va expun pe scurt cazul meu ? - ... (vezi toată discuția)