Acum 4 luni mi a fost ridicat permisul cand am fost gasit conducand sub influenta alcoolului respectiv la proba cu etilotestul 0,53 in aerul expirat la prima proba de sange 0,9 iar a doua proba 0,75 si dupa ce am dat la politie declaratia ca imi recunosc fapta si regret, ca sunt de accord sa prestez munca in folosul comunitatii. Azi am primit acasa o ordonanta in care mi se cere sa achit 70 lei la trezorerie sa trimit chitanta la sediul parchetului iar in temeiul articolului 318 alin.6 lit.c din C.pr.pen sa prestez munca nerenumerata pe o perioada de 60 zile in folosul comunitatii conform art.52 si 89 din Legea 253/2013 privind executarea pedepselor in termen de 6 luni. Ma intereseaza cum procedez pentru recuperarea permisului de conducere dupa odonanta data, precizez ca dosarul peste 2 saptamani va fi dezbatut in camera de consiliu pentru confirmarea renuntari la urmarirrea penala.
Tinand cont de varsta inaintata a doamnei respectiv 76 ani m am gandit ca ar fi bine daca asi scoate de la INML un certificat care sa ateste ca doamna este in toate facultatile mintale cand imi va face acel testament. Ce spuneti ?
O persoana de 76 de ani care ia decedat sotul acum multi ani, nu are copii mostenitori dar are un nepot din sora mostenitor. Eu sunt stranepotul din sora doamnei de 76 ani, dansa doreste sa imi lase mie prin testament toate bunurile ei! Ce ma sfatuiti? ca nimeni sa nu atace testamentul tinand cont si de faptul ca mai exista si alti stranepoti in fapt fratii mei si verii mei si tatal verilor mei nepotul doamnei in cauza.
Tatal meu are doi frati in viata , in 2006 a construit o vila pe terenul parintilor care sunt decedati cu multi ani in urma. Pe terenul unde el si a construit vila mai avea dreptul si cei doi frati. In cele din urma sa judecat cu ei si a trebuit sa vanda vila , vanzarea sa facut acum 2 saptamani. In anul 2007 tatal meu ma chemat in judecata pentru contestare de paternitate neavand nici un motiv real ca sa o faca(scandaluri , sau amenintari cu bataia sau moartea) , rezultatul fiind instanta ia refuzat acest lucru . Intrebarea este daca in urma vanzarii acestei vile am si eu dreptul la ceva din acea vanzare si daca pot emite pretentii? Mentionez ca atunci cand sa facut vanzarea vilei noul propiater la intrebat pe tatal meu daca mai exista si vreun alt copil in afara de sora mea si fratele meu , el declarand ca nu mai exista desi eu sunt in continuare fiul lui si ai port numele .