Acum 4 luni mi a fost ridicat permisul cand am fost gasit conducand sub influenta alcoolului respectiv la proba cu etilotestul 0,53 in aerul expirat la prima proba de sange 0,9 iar a doua proba 0,75 si dupa ce am dat la politie declaratia ca imi recunosc fapta si regret, ca sunt de accord sa prestez munca in folosul comunitatii. Azi am primit acasa o ordonanta in care mi se cere sa achit 70 lei la trezorerie sa trimit chitanta la sediul parchetului iar in temeiul articolului 318 alin.6 lit.c din C.pr.pen sa prestez munca nerenumerata pe o perioada de 60 zile in folosul comunitatii conform art.52 si 89 din Legea 253/2013 privind executarea pedepselor in termen de 6 luni. Ma intereseaza cum procedez pentru recuperarea permisului de conducere dupa odonanta data, precizez ca dosarul peste 2 saptamani va fi dezbatut in camera de consiliu pentru confirmarea renuntari la urmarirrea penala.
Alcool la volan
ketu
am o intrebare cum pot sa scap de dosar penal si fara a nulare permis am baut 5 pahare de tuica 30 grade 250ml si mea esit 0,53 la politist in alcoltest la ... (vezi toată discuția)