avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Activitate szindobel

Activitate szindobel

Geam de la vecin Buna ziua am cumpărat o casă și vecinul are geam mare cam 1.20 X 60 in vedere in curte la mine.De mai multe ori am văzut că e cam curios.. Am avut o discuție sa acopere geamul dar M ia dat replica că are hârtie de la vecinul anterior.. E valabil așa ceva?? Sau ce e de făcut?? Mulțumesc.
Buna ziua
bunicul meu a fost prizonier de razboi. si a fost deportat in rusia. si a si vrea sa stiu daca este valabila legea cu despagubiri . si cam cat ar fii acesta. si ce proceduri trebuie indeplinite.??
a stat in rusia 6 ani
Răspuns la discuția ASIGURARI DE LOCUINTE
va multumesc pentru sfaturi,dar din pacate am avut o experienta neplacuta cu asigurari (am permis de 18 ani. fara accidente, iar cand mau lovit masina ,am reparato,,pe cheltuiala mea. ..atat a fost tergiversat,,) asa ca pe locuinta nu am de gand..si nici na m sa platesc..
ce o faca ma da afara din casa???...
SUNT INTERESAT DE ASIGURAREA OBLIGATORIE A LOCUINTILOR
DUPA CUM AM VB CU UN ASIGURATOR. ESTE DESTUL DE DEZAVANTAJOS(INUNDATII, E CAM EXCLUS.CUTREMUR ) IAR AMENDA VARIAZA DE LA 100........500 RON
ASTA INSEMNIND MINIM SI MAXIM. IN CONDIILE, DC CU MASINA FACI O ABATERE . SE POATE CALCULA GRAVITATEA FAPTEI, DC NU AI CENTURA. NU AI DAT PRIORITATE. etc, ASTA INSUMEAZA GRAVITATEA AMENZI..
LA CASELE NEASIGURATE CUM SE SOCOTESTE......MINIM......>. SAU MAXIM??