avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubirii deportatii Rusia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubirii deportatii Rusia

Buna ziua
bunicul meu a fost prizonier de razboi. si a fost deportat in rusia. si a si vrea sa stiu daca este valabila legea cu despagubiri . si cam cat ar fii acesta. si ce proceduri trebuie indeplinite.??
a stat in rusia 6 ani
Trebuie depusa o cerere la sectia civila a Tribunalului, in circumscriptia caruia domiciliaza persoana interesata. Cererea se judeca in contradictoriu cu statul, reprezentat prin Ministerul Finantelor Publice,cererea este lipsita de taxa timbru si este imprescriptibila.Pentru mai multe informatii studiati dispozitiile Legii 221/2009.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 221/2009 alina69 alina69 Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti daca ar trebui sa apelez la un avocat pentru a beneficia de despagubirile oferite de legea 221/2009 sau e o procedura simpla ... (vezi toată discuția)
Despagubiri legea 221/2003 inuka inuka Bunicii mei, din partea mamei, din Jamu Mare au fost deportati in Baragan. La intoarcere nu au mai avut voie sa se intoarca in casa lor din Jamu Mare si a ... (vezi toată discuția)
Proces cu ministerul finantelor publice kiss_zsuzsi82 kiss_zsuzsi82 Buna ziua Bunicul meu a fost prizoneriat is Rusia intre anii 1940-1944. Acum cateva luni am aflat ca are dreptul la dezpagubire, iar eu am inaintat un dosar ... (vezi toată discuția)