avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Activitate StoAdrian

Activitate StoAdrian

beast_yoo a scris:

Buna seara,

Acum 2 luni am cumparat un telefon Samsung Galaxy S5 de la Vodafone... In garantie ascest telefon are specificatia "Rezistent la apa"... am intrat in apa cu el conform specificatiilor din garantie (adancime, timp ), insa a intrat apa in telefon ... l-am dus la garntie unde mi au anulat garantia spunandu-mi ca nu l-am folosit cum trebuia .. Insa eu am facut un test banal ... am scos bateria si am pus vata in locul ei si l am bagat in apa ... si tot intra apa in el .. :(( Ce pot sa fac ??? ajutorrr

Pana la urma cum sa finalizat sau ce ai facut ? sunt intr-o situatie similara doar ca eu nu am ajuns inca la service.
Răspuns la discuția Probleme recuperare bani
Nu ar fi o problema daca ar fi oameni de cuvant, acum nu incerc neaparat sa recuperez banii, dar ma gandesc ca dupa atat circ (ca va da-ti seama am mai tipat si eu la ei) sa nu ma trezesc cu un produs facut in graba. (de aici ideia de recuperare bani), dar cu ei nu ai ce discuta asta este problema, am fost fix acum 2 zile am discutat mi-a zis ca maine vin si le monteaza, l-am rugat pe respectivul sa imi lase nr la patron sa pot discuta cu el iar rasp lui a sunat asa "nu pot sa va dau nr pt ca il doare capul si nu doreste a fi deranjat".
Răspuns la discuția Probleme recuperare bani
Pai asta este problema, ca ei tot ma duc cu zaharelul ca vin maine, nu sa putut azi maine sigur. asa au facut timp de 2 sapt.

Am zis sa depun plangere, depun plangere dar nu am cu ce demonstra ca eu am cump de la ei ceva. Sfaturi ?
Am vrut sa cumpar termopane de la o firma pe care o "stiam" firma serioasa, am platit un avans de 500 e, primind promisiune ca in 2 sapt vor fi gata si montate, prostia ca nu am cerut nici o chitanta ca ei au primit acei bani "cunoscand-ui" am zis ca nu voi intampina probleme cu ei. Au trecut cele 2 sapt chiar 4 si nu am rezolvat nimic, m-am dus personal am discutat cu angajati ma tot duc cu zaharelul ca maine - ca maine, am incercat sa vb cu patronul la telefon nu rasp iar angajati spun intodeauna ca este in sedinta, ca e bolnav etc.

Stiu vina este a mea ca nu am cerut chitanta, crede-ti ca mai am sanse sa imi recuperez bani? daca da cum ?
ma poate ajuta si pe mine cineva :|
Am sa va aduc la cunostinta cele intamplate...am procedat legal am trimis instintare cu actele doveditoare ca sunt asigurat, ca imi recunosc vina si cele intamplat. dupa care lunar am fost nevoit sa fac cerere de prelungire a dovezi de conducere...pana la un moment dat cand doamna de acolo mi-a spus ca este solutionat cazul si ca voi primi o hartie acasa cu care ma voi duce la udriste ca sa imi ridic permisul...

Am mai primit dupa aceea inca o citatie cum ca ar fi cazut la pace sau inteles la o suma de bani etc asta din cate am inteles eu in aceea citatie. Iar astazi ma trezesc cu alta precum ca sunt chemat in instanta ca intervenient... pentru RECURS !.

Ce mai trecuie facut mai departe? Ce ma sfatuiti ?
carmenmur a scris:

trebuia sa faceti plangere la politie in termen de 60 zile de la accident

pt ce sa fac plangere?
Am inteles, in schimb masina nu era a mea, nu aveam de unde sa stiu ce asigurare are + ca indiferent odata ce au dreptul de functionare ar trb trasi la raspundere.

Am fost ieri inapoi la udriste curios ce se mai aude, stau cu sula in coaste pana nu ma vad terminat cu toata chesti asta, politistul care a facut dosarul mia raspuns ca inca nu a sosit dosarul, cand va ajunge la el, in maxim 10 zile va pleca la cercetari penale sau cam asa ceva de unde voi fi contactat pt a ma duce si depune inca o declaratie, ma tot framanta citind pe ici pe colo ba ca e de rau, ba ca nu se poate intampla nimic, ba ca nu stiu ce....

Ce pot eu risca ? e atat de grav ? ...
In cazul in care el a refuzat spitalizarea si transportul la un spital, a declarat in PV de la accidente usoare ca accidentul nu sa soldat cu victime, se vor lua in considerare ? Care ar fi sansele de a castiga ?...am inteles ca IML da lejer de tot certificare
Si cum aflu daca sunt urmarit sau nu penal... ideia e ca nu am fost chemat sau citat un tribunal etc. (sau unde trb) momentan dabea sa deschis acel dosar de vatamare corporala inca nu este inregistrat la tribunal.

PS: ca sa vedeti om pervers, astazi era linistit pe strada fara nici un bandaj la mana, doar ca sa te manance de bani. Cand ma vazut atat a apucat sa faca ochii mari ca cepele, dar nu mam oprit nu a avut rost sa il iau la intrebari.