la momentul cumparararii nu eram casatoriti am cumparat apartamentul inaintea casatoriei in 2001,ne-am casatorit dupa 2 ani in 2003 si acum avem divortul
Buna ziua
asi dori o lamurire apartamentul cumparat inainte de casatorie 50 ,50 % face obiectul partajului?In cazul in care unul din proprietari nu este de acord cu vanzarea imobilului si nici nu plateste cum se poate solutiona?
multumesc
upa patru luni de cand a plecat de acasa sotul meu in urma unei discutii in contradictoriu -el o numeste certa - a cerut de la primarie duplicat dupa certificatul de casatorie - desi originalul e acasa si el are cheile - si a depus actiunea de divort ,ce moa mirat ca la documentele primite acasa era atasat si o copie a actului meu de indentitate ( probabil canda isi facuse o copie ) Acest lucru poate insemna ca eu am fost de acord cu divortul? In cazul in care intentez proces de partaj avem un credit ipotecar si preluarea de catre unul a creditului nu este posibil nici unul nefiind eligibili singuri ptr aceea suma ce se intampla cu creditul - apartamentul nu valoreaza acum suma imprumutata - ?