Buna ziua
Intr-un proces penal, m-am constituit parte civila (infrractiunea adusa inculpatilor era cea de Inselaciune). Procesul s-a terminat in anul 2008 dar din cauza faptului ca am fost plecat afara din tara si nu am avut avocat, doar astazi am aflat sentinta si anume ca trebuia sa fiu despagubit cu niste bani. Sentinta s-a dat in 29 mai 2008. Se mai poate face ceva ptr a recupera banii?
Mentionez ca nu am primit nici un fel de comunicare acasa, desi scrie clar in sentinta cu drept de apel in termen de 10 zile de la comunicare.
Va multumesc.
Pe ce post ar putea fi angajat? Consilier juridic inteleg ca e totuna cu jurisconsult? Trebuie angajat pe un post care necesita "studii superioare". Aceasta este "comanda"...
Va multumesc.
Buna ziua.
Un absolvent al Facultatii de Stiinte Juridice siAdministrative, specializarea Administratie Publica, licentiat cu nota maxima, poate fi angajat in functia de Juriosconsult la o societate privata?
Va multumesc.
Buna ziua
O problema va rog daca ma poate ajuta cineva. In cazul decesului mamei unei angajate, s-a acordat ajutorul de deces de catre casa de pensii, ajutor in valoare de 2.022 lei. Se poate sa acorde si angajatorul ajutorul de deces in cuantum de 1.011 lei? Adica este decontat acest ajutor?
Va multumesc.