avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Studii jurisconsult
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Studii jurisconsult

Buna ziua.
Un absolvent al Facultatii de Stiinte Juridice siAdministrative, specializarea Administratie Publica, licentiat cu nota maxima, poate fi angajat in functia de Juriosconsult la o societate privata?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: AlexHR , utilizator 12:44, 17 August 2011
Nu. Trebuie sa fie absolvent al facultatii de drept, specializarea drept/stiinte juridice.
Sa fie absolvent cu DIPLOMA DE LICENTA IN PROFILUL STIINTE JURIDICE SPECIALIZAREA DREPT al unei facultati acreditate. Si sa fie membru al unei asociatii profesionale a consilierilor juridici.
Dar multi angajatori habar nu au de chestia asta !!!
Deci in concluzie nu, chiar daca e numai in cadrul societatii...
Pe ce post ar putea fi angajat? Consilier juridic inteleg ca e totuna cu jurisconsult? Trebuie angajat pe un post care necesita "studii superioare". Aceasta este "comanda"...
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absolvent administratie publica - posturi posibile in domeniul privat Ionut B Ionut B Va rog sa ma ajutati intr-o mica problema: Am un angajat, proaspat absolvent al Fac. de Stiinte Administrative, specializ. Administratie publica, si as dori ... (vezi toată discuția)
Studiile necesare pentru ocuparea unui post de inspector antifraudã flori_minicards flori_minicards Am terminat anul acesta la zi la UPG Ploiesti Stiinte administrative specializarea administratie publica se considera ca am studii superioare superioare ... (vezi toată discuția)
Ce specializare este trecuta intr-o diploma de absolvire a facultatii de drept? andu86 andu86 as vrea si eu sa stiu , ce specializare este trecuta intr-o diploma de absolvire a facultatii de drept, profil drept dupa luarea licentei??? cumva JURIST? VA ... (vezi toată discuția)