avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Activitate cristina 1981

Activitate cristina 1981

Cat trebuie sa astepte sotul meu ,daca a fost prins băut la volan ,cu alcolemie care în sange nu a putut fi detectata si a plecat dosarul către procuror .Cat durează răspunsul unui procuror i n finalizarea cazului?
Răspuns la discuția Ce este de facut?
Ok,multumesc!
Ok,multumesc!
A plătit probele si la ce pedeapsa se încadrează. PUTETI sa mi spuneti cât costă sa l reprezinte un av

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Pentru celeritate, solicitati organului de up sa platiti dvs contravaloarea probelor biologice. Angajati-va avocat care sa il asiste/reprezinte in procesul penal.

Buna seara ,sotul meu a fost prins băut la volan cu alcol .0,48.si la dus la IML .pe 16 dec .Cum procedăm?ce trebuie sa facem mai departe?
Discuție Cum procedez
Ne a lovit 3 mașini și nu avea asigurare .Ce pot face?
Răspuns la discuția Ce pot face cu orange
Buna seara ,vreau sa stiu daca au dreptul sa mi închidă asigurarea fara acordul meu.

Silvia Zaharia a scris:

Adică, ce doriți Dvs. un certificat de garanție pentru telefonul cumpărat de la Orange?

Poate orange sa închidă o asigurare ă tel fara acordul meu ,cand am cumparat tel ă spus că prima luna este obligatorie dupa sa fac o cerere sa renunț la asigurare. Întrețin eu nu am plătit factura su ei au închis asig fara sa ma anunte deoarece nu au venit facturi si nu mi a facut portarea de la o telekom la orange si am plătit în ambele părții. Ce pot face ca am scapat tel si am nevoie de asig sa l pot face dar ei au închis o .
Buna seara am luat un abon cu portare în 25 08 2017de la telekom. Cu un tel samsung galaxy s7 si am fost oblig sa fac asig .o luna .După sa revin sa fac cerere sa o închid. Pe scurt .facturi nu am primit deloc. Portarea trebuia se se faca in 3 zile si nu sa facut nici acum si am fost oblig sa plătesc în ambele părți abon .Nu ma m dus sa fac cerere de întrerupere a asigurării.dupa 3 luni am fost sa vad de ce nu sa închis nr de la telekom si au spus că am de plata450 lei .Am plătit si am continuat să plătesc până în decembrie cand am spart tel si am sunat la asig si au spus că nu este asig din oct .ei mi au spus că l-au închis din cauza nepaltii dar nu ma anunțat nimeni si ei au spus că fara cerere nu se închide asig. nu au venit facturi ,abon nu sa închis etc .Eu vreau sa mi repare tel macar.este posibil?Mulțumesc!