avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ce pot face cu orange
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ce pot face cu orange

Poate orange sa închidă o asigurare ă tel fara acordul meu ,cand am cumparat tel ă spus că prima luna este obligatorie dupa sa fac o cerere sa renunț la asigurare. Întrețin eu nu am plătit factura su ei au închis asig fara sa ma anunte deoarece nu au venit facturi si nu mi a facut portarea de la o telekom la orange si am plătit în ambele părții. Ce pot face ca am scapat tel si am nevoie de asig sa l pot face dar ei au închis o .
Cel mai recent răspuns: cristina 1981 , utilizator 19:53, 20 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Buna seara ,vreau sa stiu daca au dreptul sa mi închidă asigurarea fara acordul meu.

Silvia Zaharia a scris:

Adică, ce doriți Dvs. un certificat de garanție pentru telefonul cumpărat de la Orange?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face cu orange? cristina 1981 cristina 1981 Buna seara am luat un abon cu portare în 25 08 2017de la telekom. Cu un tel samsung galaxy s7 si am fost oblig sa fac asig .o luna .După sa revin sa fac ... (vezi toată discuția)
Probleme dupa portare. doi operatori pentru acelasi numar? Florin2404 Florin2404 Buna ziua. In martie 2023 am depus o cerere de portare catre Orange SA, avand furnizorul donor Orange Romania Communications SA (pe scurt OROC, fostul Telekom ... (vezi toată discuția)
Contract orange zephon zephon Buna ziua Am urmatoarea problema: Cu o saptamana in urma am semnat o cerere de portare de la Vodafone la Orange de pe abonament pe abonament. Odata cu cererea ... (vezi toată discuția)