avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cat este de așteptat?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cat este de așteptat?

Cat trebuie sa astepte sotul meu ,daca a fost prins băut la volan ,cu alcolemie care în sange nu a putut fi detectata si a plecat dosarul către procuror .Cat durează răspunsul unui procuror i n finalizarea cazului?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:14, 4 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista o durata anume.
Dacă doriți urgentare căutați avocat specializat în urgentari ca sa se finalizeze cât mai repede.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna. un prieten a fost prins de polițiști baut la volan. 0,70 ... Codry1234 Codry1234 Buna. Un prieten a fost prins de polițiști baut la volan. 0,70 la etilotest, a fost dus la sange,i sa facut dosar,ia fost suspendat dreptul de a conduce pana ... (vezi toată discuția)
Dosar penal la prima abatere pentru alcolemie Valentina Livia Valentina Livia Bună ziua, va rog frumos dacă mă puteți ajuta, soțul meu a plecat cu mașina băut (doar bere dar cantitate mai mare) a fost oprit de organul poliției ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan .. No1 No1 Buna ! Pe scurt am fost prins beat la volan cu o alcolemie de 0,94 in alcooltest , in sange imi iese dublu , stiu ! Acuma intrebarea mea este la ce as putea sa ... (vezi toată discuția)