avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna. Un prieten a fost prins de polițiști baut la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna. Un prieten a fost prins de polițiști baut la volan. 0,70 ...

Buna. Un prieten a fost prins de polițiști baut la volan. 0,70 la etilotest, a fost dus la sange,i sa facut dosar,ia fost suspendat dreptul de a conduce pana la soluționarea procesului. Din spusele unora procesul ar putea dura peste un an credeți că ar trebui sa angajeze un avocat pt a grăbi procesul? Dupa solutionarea procesului trebuie sa daca școala de sofer din nou?
Ultima modificare: Joi, 5 Noiembrie 2020
Codry1234, utilizator
Buna ziua,
In prima faza ar trebui sa platiti acele teste de sange, daca asteptati sa la plateasca statul...
Apoi angajati un avocat pentru a face ca lucrurile sa se miste cat de cat, sa nu stati prea mult fara permis si sa obtineti o pedeapsa mai blanda.
Ultima modificare: Joi, 5 Noiembrie 2020
Ionut.ion, utilizator
Fara avocat specializat în urgentari poate ajunge și la 3-4 ani așteptarea.
Este bine sa stiti ca apărarea lenta si urgentarea presupun costuri diferite.
Sfatul meu este sa discute cu avocatul.de la inceput daca vrea urgentare ca sa se înțeleagă și la bani.
Pentru celeritate sa solicite organului de up sa plateasca contravaloarea probelor biologice si sa isi angajeze avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut pentru consumul de alcool cezar_23 cezar_23 numele meu este cezar as avea si eu o intrebare am fost prins baut la volan am aproape doua luni de zile de cand nu primesc nici un raspuns de la politie ma ... (vezi toată discuția)
Am fost prins baut la volan Lica 88 Lica 88 Ce pedeapsă pot sami iau ca am fost prins baut la volan si am avut alcolemie de 1.oo la mie în aerul expirat mai am vreo sansa ca sami recuperez permisul.Si ... (vezi toată discuția)
0,45 in aerul expirat Sebastian10 Sebastian10 In data de 07.01.2020, ora 1:35 un echipaj de poliție s a pus la semafor lângă mine, acesta având culoare roșie, mi au făcut semn sa deschid geamul și ... (vezi toată discuția)