avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost prins baut la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost prins baut la volan

Ce pedeapsă pot sami iau ca am fost prins baut la volan si am avut alcolemie de 1.oo la mie în aerul expirat mai am vreo sansa ca sami recuperez permisul.Si trebuie sa astept si analizele de sânge.
Ultima modificare: Marți, 4 August 2020
Lica 88, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lica 88 , utilizator 12:15, 4 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale. Din descrierea dvs deduc ca o sa aveti alcoolemie destul de mare in sange.
Daca sunteti in faza de up, pentru celeritate, platiti analizele si angajati-va avocat specializat in astfel de cauze.
Da asta am si facut acum trebe sa merg sa plătesc analizele.Dar cand am fost dus ca sami ieri sânge doamnele asistente erau destul de uimite ca io nu păream ca am atata alcolemie de 1 la mie dincă eram destul de lucid si miau luat tensiunea mau si mau pus sa fac testul prostului asa cu am auzit si io l-am facut bine.Acum astept sa vad ce-mi iese la sânge.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru alcool la volan(1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat). la ce mă pot aștepta? nimenialtu29 nimenialtu29 M-am urcat baut la volan si am condus fara abateri de la regimul rutier. Dar da, eram baut, nu am constientizat ceea ce fac, fapt pe care il regret acum ... (vezi toată discuția)
Alcol la volan nelutu30 nelutu30 am si eu o intrebare poate cineva depaici a fost sau este sau are cunostinta despre subectul care il postez in 15 03 2008 am fost depistat de politie cu o ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan mariusike mariusike In data de 27.11.2013 am fost prins in iasi cu alcoolemie 0,59 alcool pur in aerul expirat la ce ma pot astepta am fost si la biologice si nu am primit niciun ... (vezi toată discuția)