avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... alcol la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

alcol la volan

am si eu o intrebare poate cineva depaici a fost sau este sau are cunostinta despre subectul care il postez in 15 03 2008 am fost depistat de politie cu o alcolemie de 0,69 in aer expirat am recunoscut din prima nam opus rezistenta am colaborat cu ei mau dus la spital miau luat doua probe prima 1,05 a doua 1,15 cineva ma invatat sa cer recalcularea alcolemiei miam luat un avocat f bun expert in dosare penale am cerut recalcularea am dat declaratie in prezenta avocatului la poitie am platit o suma de 510 ron costu recalculari la mina minovici asta se intampla in data de 10 octombrie 2008 politisti miau spus ca daca eu platesc dureaza intre 2-4 luni , vad ca aproape sunt 5 lunni vreau sa mentionez ca in urma cu vo 3 saptamani ma sunat dela potitie spunand dacami mentin declaratia si daca numi aminesc poate am mancat ceva sau consumat ceva ce nam declarat nustiu cea vrut sa insemne asta eu am raspuns ca tot ceam facut si ce sa intamplat este scris in declaratie si camimentin ceam declarat acum intrebarea mea este dece dureaza asa de mult desi am platit si daca este posibil sami iasa sub 0,80 sa ma pot incadra la contraventie si eventual o amenda administrativa ceva va multumesc si astept u raspuns
Cel mai recent răspuns: nelutu30 , utilizator 19:09, 27 Februarie 2009
Exista posibilitatea amenzii administrative.Succes.
Plata expertizei constituie si o circumstanta atenuanta pt dvs, chiar si in cazu in care se mentin rezultatele primelor analiza.
Avand in vedere valoarea mica, se poate dispune NUP- sau scoatere de sub urmarire, dupa caz, cu aplicarea unei amenzi administrative
ma intereseza subiectul foarte mult, deoarece am aceaesi situatie, doar ca s/a intamplat acum o zi, si astept rezultatele de sange de la institul de medicina legala, in aer expirat a iesit 0,64.
De ce /sar considera circumstante atenuante daca as plati recalcularea alccoolemiei?
va multumesc f mult ptr raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare alcolemie nelutu30 nelutu30 am mai pus o intrebare referitor la problema mea si am primit un raspuns bun ,ce vreau eu sa stiu este daca cineva de aici are cunostinta despre o problema ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.85 in sange marmotzel marmotzel Va salut. Am fost oprit de catre politie pe 14 februarie in aerul expirat mi-a iesti 0.42 astfel am fost condus la spital pentru a-mi recolta probe de sange am ... (vezi toată discuția)
Dosar penal, test poligraf.. ?? sniper sniper In aprilie 2008, am fost informat de catre un politist ca prietena mea a condus un autovehicul(fara a poseda permis de conducere), masina fiind a mea.Am ... (vezi toată discuția)