avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Activitate cuxi

Activitate cuxi

Multumesc

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Ati fost amandoi in eroare.
Faceti contestatie la executare si o sa decida instanta.
In mod normal ar cam trebui sa castigati procesul.

Va multumesc pentru raspuns,
Acum eu.trebuie sa platesc 1000 lei in loc.de.500..
Cine este vinovat de aceasta eroare?
-Functionarul.public care i-a incasat la Taxe si impozite locale...desi nu trebuia.sa faca asta?
Sau eu personal?
Multumesc

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Achitati unde trebuie si cereti restituirea banilor acolo unde ati achitat eronat.
Nu cred ca au inventat inca trasferul banilor direct de la stat la stat.

Buna seara,
La inceputul lunii octombrie am fost amendat deoarece nu purtam masca.
Jandarmul.nu mi-a spus nimic...am primit procesul verbal.acasa...1000 lei.sau 500 lei in 15 zile.
Am platit cei 500 lei in cele.15.zile la Taxe si Impozite locale.Am chitanta ,plicul de primire si.toate.
Acum.m am trezit cu somatie de la.ANAF ca trebuie sa platesc.1000.lei altfel imi pune poprire pe.cont
Am vizitat ANAF si mi-a spus ca amenda a fost incasata gresit...de catre Taxe si Impozite Locale.....si datorez 1000 lei.
Acum ce este de facut??
Va multumesc
Amenda incasata eronat de Taxe si impozite locale,
Va multumesc Inca o data domnule avocat. KIritescu,
Dupa cum am spus Mai sus am nevoie de ceva clar SI concludent.conform unui aricol din codul civil in vigoare.
CE indrumari puneti Dvs aici pe site...este din alt episod.
ASA CA VA ROG frumos,daca aveti ceva concludent de scris AICI,altfel dupa cum bine obisnuiti...folositi platforma Publ24.ro
Va multumesc anticipat

cuxi a scris:

Dupa cum am spus Mai sus...intrebarea mea a fost alta...dar na...asta este.
VA Multumesc foarte mult pentru raspuns...dar personal astept raspuns de specialitate,nu sfaturi.
La revedere

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Va reparati gardul normal mai putin zona acoperita de cutie!

Dupa cum am spus Mai sus...intrebarea mea a fost alta...dar na...asta este.
VA Multumesc foarte mult pentru raspuns...dar personal astept raspuns de specialitate,nu sfaturi.
La revedere

Buna ziua,
Va reparati gardul normal mai putin zona acoperita de cutie!

Va multumesc pentru raspuns,doar CA intrebarea era alta...
Dar totusi sa incercam altfel;
Lucrarile de intretinere SI reparatii ale gardului,care este din zidarie,cum se fac in aceea zona?

Buna ziua,
Pai e montata pe domeniul public, ce treaba aveti cu ea/
Daca era montata in curtea dumneavoastra puteati sa aveti pretentii dar asa?
Cutia respectiva este de cuplare a televizoarelor, telefoanelor fixe si netului!

Buna ziua,
In urma reamenajarii strazi pe care locuiesc toate cablurile:energie electrica,internet,cablu TV se introduc prin pamant.
Fiind plecat 2 zile de acasa,la revenire am gasit montata o cutie din plastic de circa 140x60 cm lipita exact de gardul propietatii mele.
Pentru aceasta operator s-a efectuat sapatura de cca 50 cm sI s-a fixat in beton.
Pe cutie este aplicata in colant Orange Romania.
Mentionez ca limita propietatii se invecineaza cu trotuarul pietonal unde a fost montata aceasta cutie.

Intrebarea este daca exista conform legii o distanta minima pentru a se monta acestea cutii,

Unui vecin la cateva case mai departed i- fost montata la 5 cm de casa si sub streasina propietatii.
Va multumesc anticipate
Florin
Va Salut,

Sunt castigatorul unei suprafete de teren intravilan in orasul Fagaras.

Sentinta a fost data de C.S.C.J prin sentinta definitiva si irevocabila.Executorul ma tot amana pe motivul ca propietarul terenului este plecat din tara..mai exact in U.S.A si nu a mai venit.

mentionez ca am angajat executorul sa faca treaba asta in 2006...si tot timpul am fost avertizat ca pana nu vine propietarul acasa nu se poate face nimic.

Intrebarea mea este:se poate face executare ain lipsa??Propietarul terenului este o doamna in varst de 90 de ani care nu cred ca se va intoarce in Romania vreodata..

multumesc anticipat
Detin o firma cu raspundere limitata.Partea mea dincapitalul social este de 51 % iar asociatul meu are 49 %.Problema este ca asociatul incearca prin diverse metode sa renunt la partea mea de 51% din firma.

Una dintre variante a fost sa imi propuna o suma derizorie pentru a renunta la partea mea.

Cum as putea rezolva problema pe cale cat de cat amiabila fara a ajunge in instanta?

Multumesc