avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Limita distanta amplasare cutie fibra optica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Limita distanta amplasare cutie fibra optica

Buna ziua,
In urma reamenajarii strazi pe care locuiesc toate cablurile:energie electrica,internet,cablu TV se introduc prin pamant.
Fiind plecat 2 zile de acasa,la revenire am gasit montata o cutie din plastic de circa 140x60 cm lipita exact de gardul propietatii mele.
Pentru aceasta operator s-a efectuat sapatura de cca 50 cm sI s-a fixat in beton.
Pe cutie este aplicata in colant Orange Romania.
Mentionez ca limita propietatii se invecineaza cu trotuarul pietonal unde a fost montata aceasta cutie.

Intrebarea este daca exista conform legii o distanta minima pentru a se monta acestea cutii,

Unui vecin la cateva case mai departed i- fost montata la 5 cm de casa si sub streasina propietatii.
Va multumesc anticipate
Florin
Ultima modificare: Duminică, 17 Mai 2020
cuxi, utilizator
Cel mai recent răspuns: cuxi , utilizator 20:19, 17 Mai 2020
Buna ziua,
Pai e montata pe domeniul public, ce treaba aveti cu ea/
Daca era montata in curtea dumneavoastra puteati sa aveti pretentii dar asa?
Cutia respectiva este de cuplare a televizoarelor, telefoanelor fixe si netului!
Va multumesc pentru raspuns,doar CA intrebarea era alta...
Dar totusi sa incercam altfel;
Lucrarile de intretinere SI reparatii ale gardului,care este din zidarie,cum se fac in aceea zona?

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Pai e montata pe domeniul public, ce treaba aveti cu ea/
Daca era montata in curtea dumneavoastra puteati sa aveti pretentii dar asa?
Cutia respectiva este de cuplare a televizoarelor, telefoanelor fixe si netului!

Buna ziua,
Va reparati gardul normal mai putin zona acoperita de cutie!
Dupa cum am spus Mai sus...intrebarea mea a fost alta...dar na...asta este.
VA Multumesc foarte mult pentru raspuns...dar personal astept raspuns de specialitate,nu sfaturi.
La revedere

Buna ziua,

Va multumesc Inca o data domnule avocat. KIritescu,
Dupa cum am spus Mai sus am nevoie de ceva clar SI concludent.conform unui aricol din codul civil in vigoare.
CE indrumari puneti Dvs aici pe site...este din alt episod.
ASA CA VA ROG frumos,daca aveti ceva concludent de scris AICI,altfel dupa cum bine obisnuiti...folositi platforma Publ24.ro
Va multumesc anticipat

cuxi a scris:

Dupa cum am spus Mai sus...intrebarea mea a fost alta...dar na...asta este.
VA Multumesc foarte mult pentru raspuns...dar personal astept raspuns de specialitate,nu sfaturi.
La revedere

Buna ziua,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin care incalca propietatea,legile urbanismului florinileana florinileana buna dimineata, ma scuzati ca va deranjez,cautand pe internet tot felul de spete despre incalcarea propietatii,ferestre pe calcan,picaturi de streasina ... (vezi toată discuția)
Fatada blocului spatiu comun (in cazul in care este deasupra unei curti in propietate) MiMonicaI MiMonicaI Buna ziua! Avem in propietate un apartament la parter cu o curte de 25 mp (tot in propietate). Vecinul din dreapta care detine la randul lui in propietate ap ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, de curand am achizitionat o casa care se afla pe o ... K-tlyn K-tlyn Buna ziua, De curand am achizitionat o casa care se afla pe o strada de tip fundac. Aceasta strada este proprietate privata, fiecare vecin avand cota ... (vezi toată discuția)