avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fatada blocului spatiu comun (in cazul in care este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fatada blocului spatiu comun (in cazul in care este deasupra unei curti in propietate)

Buna ziua!
Avem in propietate un apartament la parter cu o curte de 25 mp (tot in propietate). Vecinul din dreapta care detine la randul lui in propietate ap cu o curte (si cu care "impartim" gardul) ne solicita mutarea aerului conditionat care este montat pe fatada blocului si depaseste cu 30 cm linia gardului dintre noi (adica este suspendat pe fatada deasupra curtii lui cu 30 cm). Ma puteti ajuta cu un raspuns legat de solicitare daca are baza legala?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 13:52, 10 Ianuarie 2024
Nu aveți voie să intrati in curtea lui fără permisiunea lui.
Nici măcar cu 30 cm.
Poate vrea să spargă lemne in curtea lui pentru gratar și vă zgârie aparatul,neintenționat.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Ianuarie 2024
mitabiciclista, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am o alee comună cu vecinul din dreapta, pe care ... IORDAN ELENA IORDAN ELENA Bună ziua! Am o alee comună cu vecinul din dreapta, pe care o folosesc exclusiv pentru a putea întra din stradă în curte. În partea stânga, unde ... (vezi toată discuția)
Salut cos99myn cos99myn Salut.Anul trecut mi-am construit o casa la 80 cm fata de gardul vecinului.Am spre el 2 geamuri (aerisitoare) de 20x20 pentru baie si camara.De curand mi-a ... (vezi toată discuția)
Vecinul vrea sa imi ia din fatada si ma ameninta cu procese Andrei1911 Andrei1911 Buna ziua ! Am cumparat o casa . cu credit bancar actele au fost verificate de banca. Totul ok pana ne-am mutat si un vecin doreste sa ii cedam un metru ... (vezi toată discuția)