avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara, La inceputul lunii octombrie am fost ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara, La inceputul lunii octombrie am fost amendat deoarece ...

Buna seara,
La inceputul lunii octombrie am fost amendat deoarece nu purtam masca.
Jandarmul.nu mi-a spus nimic...am primit procesul verbal.acasa...1000 lei.sau 500 lei in 15 zile.
Am platit cei 500 lei in cele.15.zile la Taxe si Impozite locale.Am chitanta ,plicul de primire si.toate.
Acum.m am trezit cu somatie de la.ANAF ca trebuie sa platesc.1000.lei altfel imi pune poprire pe.cont
Am vizitat ANAF si mi-a spus ca amenda a fost incasata gresit...de catre Taxe si Impozite Locale.....si datorez 1000 lei.
Acum ce este de facut??
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: cuxi , utilizator 21:13, 19 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Achitati unde trebuie si cereti restituirea banilor acolo unde ati achitat eronat.
Nu cred ca au inventat inca trasferul banilor direct de la stat la stat.
Ultima modificare: Vineri, 19 Martie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Va multumesc pentru raspuns,
Acum eu.trebuie sa platesc 1000 lei in loc.de.500..
Cine este vinovat de aceasta eroare?
-Functionarul.public care i-a incasat la Taxe si impozite locale...desi nu trebuia.sa faca asta?
Sau eu personal?
Multumesc

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Achitati unde trebuie si cereti restituirea banilor acolo unde ati achitat eronat.
Nu cred ca au inventat inca trasferul banilor direct de la stat la stat.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati fost amandoi in eroare.
Faceti contestatie la executare si o sa decida instanta.
In mod normal ar cam trebui sa castigati procesul.
Multumesc

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Ati fost amandoi in eroare.
Faceti contestatie la executare si o sa decida instanta.
In mod normal ar cam trebui sa castigati procesul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot afla dacă s-a emis o amendă pentru parcare ? bună ... CBM CBM Cum pot afla dacă s-a emis o amendă pentru parcare ? Bună ziua! Astăzi, în zi legal liberă,03 Mai, am parcat pentru fix 5 minute ( după ceas) într-o ... (vezi toată discuția)
Cu toate respectul ,mă adresez către acest site,cu speranța ... Ioana Simion Ioana Simion Cu tot respectul ,mă adresez către acest site,cu speranța că specialiștii din domeniu, mă vor lămuri care este situația legală, a problemei mele. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua..am luat o amenda stand jos pe scaun la metrou. DoarPala DoarPala Buna ziua...am si eu o problema.. Cand ma aflam in statia de metrou crangasi..3 jandarmi perchezitiona pe cineva....eu mam asezat 4 scaune de ei...dupa sa mi ... (vezi toată discuția)