Buna ziua...am si eu o problema..
Cand ma aflam in statia de metrou crangasi..3 jandarmi perchezitiona pe cineva....eu mam asezat 4 scaune de ei...dupa sa mi se zica sa nu ma mai uit cand il controleaza ca legea zice/spune ca nu am voie...eu acum am dat drumul la casti si dupa au venit la mine..cum ca am deranjat linistea si ordinea publica cu toate ca stateam pe scaun...am inceput sa filmez...cu toate ca nu doreau asta...mau controlat dupa imi spune daca semnez procesul verbal...eu am ramas masca le tot ziceam ce proces domne....am intrebat cat este amenda...la care unul dintre ei bineinteles eu filmand toate astea spune ca...cat vreau eu...maxim daca e...la care dupa spune ca amenda este pentru ca nu iam lasat pe ei sa isi desfasoare ancheta...dupa am comentat si am spus pei parca era pentru tulburarea linistii si ordinii publice...dupa care au plecat fara sa imi mai zica nimica....si astazi am primit ca am o recomandata la posta ...mi se ia in considerare filmarea....sa facut un abuz in serviciu....stai pe scaun iei amenda...multumesc...daca imi puteti spune ce pot face....o zi frumoasa
Mergi la posta ridica plicul cu pv de contravenție,, dacă amenda este mare discuta cu un av pt a formula contestație.Poti sa plătești jumătate din minim.in termen de 15 zile e varianta ideala.Daca pierzi ramai cu plata la jum dacă câștigi contestația soliciți restituirea banilor...Sa nu îți imaginezi ca e o șmecherie sa nu ridici de la posta plicul,îți îngreuneazi situația iar amenda tot o sa fie trimisa la taxe și impozite locale.
Contestati amenda.
Orice amenda necontestata este considerata legal aplicata.
Ca cetatean, eu consider ca aveti dreptul de a filma.
Ar trebui sa amendeze si televiziunile daca amendeaza simplii cetateni.
Banii cu avocatul ii veti recupera daca castigati procesul.