buna ziua,
va multumesc pentru raspuns si orice informatie este de mare ajutor pentru mine.
A murit in data de marti 21.06.2011 orele 10.00 dimineata cand desfasura munca in aer liber sub actiunea razelor solare.
Dumnezeu sa-l ierte ca prea sa dus asa de tanar la numai 42 de ani.
buna ziua,
va multumesc pentru raspuns si rabdarea de a citi aceste randuri.
1. un exemplar din PV ii revine familiei victimei.......nu s-a intamplat acest lucru poate si din cauza ca a participat activ patronul firmei alaturi de tatal meu (si al decedatului) la transportul si intocmirea actelor necesare inhumarii.
2.d.p.d.v. NU este accident de munca........aici nu stiu ce sa mai cred,vatamare nu a fost,angajatul la toate controalele medicale era declarat apt (sanatos tun),nu putem sub nici o forma dovedi ca ar fi fost suferind de vreo boala,DAR totusi s-a intamplat la locul de munca sub privirile colegilor de munca ,eu mai stiu ca orice mi se intampla si cat merg de acasa la servici si inapoi este accident de munca....nu inteleg ....de ce nu este accident de munca...
buna ziua,
o nelamurire...este vorba cred de un accident de munca sau nu ...de aceia si incerc sa explic faptele petrecute.
Victima a suferit conform certificatului de constatare medicara o insuficienta cardio-respiratorie acuta cu ruptura de aorta in timpul serviciului soldata cu decesul acesteia.Mai exact in timp ce se afla la serviciu lucrand pe schele la refacerea izolatiei exterioare a unui apartament din localitatea Iasi,in jurul orelor 10.00 i s-a facut rau colegii reusind sa-l traga si sa-i acorde ajutor in apartamentul de la etajul 1 in care a intrat pe geam desigur cu participarea proprietarei.A fost anuntat serviciul 112 si a venit o ambulanta neechipata corespunzator care la randul ei a chemat smurdul care din pacate nu a avut ce mai face decat de declarat un deces.Avea 42 de ani si nu putem dovedi nicicum ca a suferit de vreo boala in timpul vietii(era sanatos tun)
Firma la care lucra ar trebui sa-i declare accident de munca? ITM iASI?Cine si ce trebuie facut?Va rog sa ma sfatuiti!
daca se declara accident de munca atunci cumnata mea poate beneficia de pensie de urmas indiferent de varsta
multumesc mult
Fratele
buna ziua,
pentru a nu mai deschide alta pagina de forum am sa postez tot aici in speranta ca va raspunde cineva .
este vorba cred tot de un accident de munca sau poate nu ...de aceia si incerc sa explic faptele petrecute.
Angajatul a suferit conform certificatului de constatare medicara o insuficienta cardio-respiratorie acuta cu ruptura de aorta in timpul serviciului soldata cu decesul acesteia.Mai exact in timp ce se afla la serviciu lucrand pe schele la refacerea izolatiei exterioare a unui apartament din localitatea Iasi,in jurul orelor 10.00 i s-a facut rau colegii reusind sa-l traga si sa-i acorde ajutor in apartamentul de la etajul 1 in care a intrat pe geam desigur cu participarea proprietarei.A fost anuntat serviciul 112 si a venit o ambulanta neechipata corespunzator care la randul ei a chemat smurdul care din pacate nu a avut ce mai face decat de declarat un deces.
Firma la care lucra ar trebui sa-i declare accident de munca? ITM iASI?Cine si ce trebuie facut?Va rog sa ma sfatuiti!
daca se declara accident de munca atunci cumnata mea poate beneficia de pensie de urmas indiferent de varsta
multumesc mult
Fratele