avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... accident de munca ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

accident de munca ?

buna ziua,
o nelamurire...este vorba cred de un accident de munca sau nu ...de aceia si incerc sa explic faptele petrecute.
Victima a suferit conform certificatului de constatare medicara o insuficienta cardio-respiratorie acuta cu ruptura de aorta in timpul serviciului soldata cu decesul acesteia.Mai exact in timp ce se afla la serviciu lucrand pe schele la refacerea izolatiei exterioare a unui apartament din localitatea Iasi,in jurul orelor 10.00 i s-a facut rau colegii reusind sa-l traga si sa-i acorde ajutor in apartamentul de la etajul 1 in care a intrat pe geam desigur cu participarea proprietarei.A fost anuntat serviciul 112 si a venit o ambulanta neechipata corespunzator care la randul ei a chemat smurdul care din pacate nu a avut ce mai face decat de declarat un deces.Avea 42 de ani si nu putem dovedi nicicum ca a suferit de vreo boala in timpul vietii(era sanatos tun)
Firma la care lucra ar trebui sa-i declare accident de munca? ITM iASI?Cine si ce trebuie facut?Va rog sa ma sfatuiti!
daca se declara accident de munca atunci cumnata mea poate beneficia de pensie de urmas indiferent de varsta
multumesc mult
Fratele

Alte discuții în legătură

Accident de munca bvr bvr Buna ziua! Imi puteti spune, ve rog, cand se considera un \"incident\" accident de munca. Unul din angajati si-a luxat mana in timp ce utiliza o masina de ... (vezi toată discuția)
Buna seara madaedu madaedu am si eu o mare problema,cumnatul meu a decedat acum 8 luni,avea un credit de nevoi personale,avea si asigurare pt acest credit.sora mea a facut toate ... (vezi toată discuția)
Accident de munca islagall islagall Azi de dimineata in timpul unor lucrari la exteriorul unei case unul dinte angajatii mei a cazut de pe schela lovindu-se la cap si spate fiind dus cu ambulanta ... (vezi toată discuția)