avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Activitate erika80

Activitate erika80

Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2012
erika80 a scris:

madalenna a scris:

Cine are sinteze sau orice altceva folositor, rog sa-mi trimita si mie pe adresa de mail maria89ro@yahoo.com Multumesc mult de pe acum! Spor la invatat tuturor!

si eu si eu vreau taly_ylat@yahoo.com
multumesc!!!!!!!!!!!

Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2012
madalenna a scris:

Cine are sinteze sau orice altceva folositor, rog sa-mi trimita si mie pe adresa de mail maria89ro@yahoo.com Multumesc mult de pe acum! Spor la invatat tuturor!

si eu si eu vreau taly_ylat@yahoo.com@yahoo.com
multumesc!!!!!!!!!!!
Răspuns la discuția SNG 2011
Mikaela,o sa-ti ia ceva timp procedurile daca nu ai mai invatat inainte....acum depinde si de capacitatea ta de retinere a informatiei...#-o#-o......eu le cam stiu in mare...nu zic sa sunt as...dar totusi....
spor la invatat ca mai e timp.....;);)
:O toata lumea e la mare???????
Cum mai stati cu invatatul???????
ionutburcin a scris:

erika 80 miltumesc mult pt raspunsuri!Spor la invatat!O zi buna!

cu multa placere!!!multa bafta si tie la invatat!!
ionutburcin a scris:

buna,am si eu cateva nelamuriri ,poate ma puteti ajuta.,la proc penala ultimul capitol executarea hotararilor penale avem doar cap 1 sau se continua cu cap 2?La proc civila la ex silita intra tot?ca nu gasesc exact in cod cu privire la incuviintarea silita de catre instanta.iar ultima la Ord minis.Just cap 1 disp generale avem doar titlul 1 sau tot asa se continua cu titlul 2.Va multumesc , astept un rasp in cazul in care stiti Bafta!

la PP avem la executarea hotararilor numai cap I;
la exectarea silita la CPC eu am invatatde la 371 indice 1 pana la 379 indice 1,daca altcineva e de alta parere,sa ne anunte....spor la invatat!!!!
#-o#-o cum stati cu invatatul pe caldurile astea?
Ca la mine merge ff greu....#-o#-o#-o#-o#-o si timp nu mai e asa mult iar materie e destula:((:((:((
anca.patri a scris:

erika80 a scris:

Aici gasiti detalii:[ link extern ]

Acest link ne duce la ordinea de zi solutionata, in care aflam ca s-a aprobat concursul, nr de locuri etc. Ceea ce ma intereseaza: informatiile cu privire la calendarul estimativ, tematica,bibliografie etc, eu nu am reusit sa le gasesc, adica anexele.

Da,ai dreptate celelalte detalii le vom afla cand vor afisa pe SNG!
Aici gasiti detalii:[ link extern ]
=D> in sfarsit o veste buna!!!
Spor la invatat!!!