avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Activitate mihaelaparaschiv

Activitate mihaelaparaschiv

Va multumesc pentru raspuns.
Inteleg de la dvs ca:
- sunt obligata sa semnez cererile CCC; dealtfel una deja am semnat-o; perioada de la care vrea sa reintre se agreeaza de comun acord sau sunt obligata sa semnez cu data de la care e facuta cererea?
-pentru angajata care a nascut inainte de 1.01.2011 o pot concedia imediat dupa ce se reintoarece pe motive de disciplina sau lipsa competentelor?
-pentru angajata care a nascut dupa 1.01.2011 o pot concedia la reintoarcere doar pe motive de disciplina (daca nu se pune problema reorganizarii judiciare sau a falimentului)?
Am acceasi problema.
Va rog sa ma sfatuiti, pentru ca de fapt angajatele profita de lege pentru a scapa de repercursiunile avertismentelor scrise:
- o angajata care a revenit din concediul de maternitate in aprilie 2010, cu care am mari probleme de disciplina, dupa 2 avertismente scrise a depus cerere de intrare in concediul de crestere a copilului- ceea ce va insemna ca se intoarce in octombrie. La intoarcere sa inteleg ca nu am voie sa o concediez 6 luni?
-o alta angajata a revenit din concediul de crestere al copilului in aprilie 2011. A primit un avertisment scris pentru un decont cu bonuri personale incluse. In septembrie, teoretic nu mai era protejata de lege. A depus din nou cerere pentru intrare in concediul de crestere a copilului pentru motivul ca-si cauta bona. Deasemenea la reluarea activitatii va fi protejata 6 luni? Si tot asa pana la 2 ani?
Astept sfatul dvs. Mi se pare inacceptabil ca un angajat sa se joace asa cu noi 2 ani de zile.
Buna ziua,

Se poate depune contestatie la clarificarile primite de la autoritatea contractanta?
Daca da, in ce termen?

Multumesc