avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Contestatie raspuns la clarificari
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Contestatie raspuns la clarificari

Buna ziua,

Se poate depune contestatie la clarificarile primite de la autoritatea contractanta?
Daca da, in ce termen?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 19:34, 30 Iunie 2011
consider ca da se pot depune contestatii daca aceste clarificari sunt clar menite sa discrimineze, sau daca sunt ambigue. va sfatuiesc sa solicitati din nou clarificari pana cand considerati ca nu veti mai primi nici o lamurire care sa va care menita sa va dezavantajeze intr-o eventuala contestatie. lasati comisia sa evalueze si asteptati rezultatul si abia apoi faceti contestatie avand ca dovezi toate asa zisele clarificari.
Se poate depune contestatie la orice act al AC.
Problema este ca trebuie sa aveti si argumente temeinice, altfel mai exista si art. 278^1 din OUG 34.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie depusa de ofertant sarm07opr sarm07opr Daca un ofertant depune contestatie la autoritatea contractanta, in termen de o zi lucratoare trebuiesc instiintati toti ceilalti participanti la ... (vezi toată discuția)
Urgent - solicitare clarificare in evaluare - pret mia_bv mia_bv Buna ziua, In urma evaluarii ofertelor depuse in cadrul unei licitatii oferta a fost respinsa ca fiind inacceptabila. Inainte de transmiterea acestei ... (vezi toată discuția)
Retinere garantie participare la licitatie steef steef Am participat la o licitatie deschisa si am constituit garantia de participare la licitatie. Am contestat ulterior la CNSC raportul comisiei de evaluare a ... (vezi toată discuția)