avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Activitate Amelie06

Activitate Amelie06

Multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Ideea este ca mie nu mi se va modifica contractul de munca prin adaugarea unui act aditional in care sa se arate ca preiau si sarcini care nu tin de calificarea mea, nici nu mi se va mari salariul sau sa-mi schimbe fisa postului.
Si eu sunt foarte iritata de faptul ca in aceasta firma s-au dat multe persoane afara iar cele care au ramas au preluat sarcinile celorlalte, in plus mai fac si treaba pe care o faceau alte 2 persoane si nu mai vreau atributiile pe care le facea alt om.
Cred ca ma lupt cu morile de vant...traim in Romania si ajung la concluzia ca angajatii sunt un fel de sclavi pe plantatie...
Si sanctiunea disciplinara in ce ar consta anume? sa-mi taie din salariu, sa-mi faca o mustrare scrisa sau ce?
Va multumesc pentru raspuns.
Am anuntat angajatorul de starea mea in scris, am depus cerere si adeverinta de la medic.
Nu este vorba de incadrare pe acel post, eu in continuare voi pe postul pe care sunt angajata ( inginer ) si in continuare ma voi ocupa ce atributiile mele si pe langa asta vor sa-mi dea mie toate atributiile celuilalt post ( pentru care nu am nici studii si nici calificare ). Ei spun ca in cateva zile persoana care pleaca sa imi arate si eu sa fac.
Buna ziua
Sunt angajata la o firma pe un anumit post. De curand a fost concediata o persoana care avea alte atributii decat ale mele si mi s-a spus ca eu ar trebui sa ma ocup de acum incolo de atributiile acelei persoane.
Mentionez ca sunt insarcinata in luna a 3-a si eu nu vreau sa ma ocup de acele atributii deoarece nu am calificarea/studiile necesare si nu vad rostul avand in vedere ca peste 3-4 luni voi intra in concediu maternal.
Pot fi concediata pentru ca refuz ca preiau acele atributii?

Va multumesc
Amelie
Răspuns la discuția drept la mostenire
Unul din copii isi aminteste acum ca ar fi semnat atunci ceva..ce anume nu stiu sa va zic..si nici daca figurau amandoi ca proprietari in contractul apartamentului sau numai el...
Va multumesc pentru raspunsuri.
Oricum asta s-a intamplat acum cativa ani dar acum am avut niste discutii si ea spune ca copiii aveau dreptul numai la un sfert din vanzarea apartamentului...
Deci asa este..
Va multumesc!
Cazul de care spun este cam asa: "sotia" divortata a vandut apartamentul si copiii nu au vazut mai nimic din banii din vanzarea apartamentului, numai cateva bunuri din el..
El si ea divorteaza.
Peste cativa ani el moare, ce drepturi are sotia in acest caz? si copiii din casatorie?