vreau sa divortez de sotul meu care peste 3 luni va ramane fara servici,( motivele divortului sunt consumul de alcool, agresivitate, iresponsabilitate fata de familie si copil, lipsa relatiilor sexuale) ;avem - rata in banca cu credit de nevio personale si un apartament . vreau sa stiu cum sar putea impartii bunurile daca sotul nu vrea sa impartim si nuci nu vrea sa se prezinte la divort(mentionez ca din banii de la banca am cumparat apartamentul
buna ziua. Avand in vedere ca noi avem o rata in banca care am facuto pentru cumpararea apartamentului nu pot solicita sa platesc eu in continuare rata pa10 ani in schimbul sultei? mentionez ca am platit rata impreuna 3 ani si este pe numele sotului iar eu sunt coplatitor . mie frica ca el va pleca din tara si eu va trebui sa platesc totul.
vreau sa intentez cerere de divort. mentionez ca avem impreuna o fetita de 4 ani si mai multe rate comune. sotul nu vrea sa se prezinte la divort si refuza sa comunicam si doreste sa pleca din tara. avem si un apartament pe numele amandurora. as vrea sa stiu daca nu se va prezenta ce ar putea sa imi revina mie, cum se procedeaza cu impartirea bunurilor.multumesc anticipat tuturor celor care ma pot ajuta